Makbus Serzeyyyy bende agrafli olandan aldım olmaSa diğerinden de alırım fiyatları çok uygun zaten sadece beden de kafam karışıyor
Serzeyyyy Makbus bence külot toparlayıcı olanıda almalısınız ben ilk başta toparlayıcı olanı taktım çok rahat gerçekten. Beklemiyordum böyle iyi olacağını kayma falan yok asla
Serzeyyyy Makbus toparlayici olani m aldim ben 60 kiloyum iyi toparliyo ancak agrafli olanı s/m aldım söyle üstünden bi baktım baya dar şu an olmayabilir bana baya bi zayıflamam gerek ona girmem için. M l daha uygun oluşmuştu, sizd3 ona göre alın.
Arinna Hazalperi eczaneden bel için bağlama gibi kuşak mı deniyor ne onlardan alsanıza. Korse ilk başlarda giyilmiyor ama kuşağı kendine göre ayarlıyorsun çok rahat oluyor
Nes414141 Serzeyyyy ben şuan 66 yım daha 4 haftamız var doğuma, m l aldım ama geniş geldi gözüme inşallah bol gelmez ya, yoktu s m beden. Doğuma kadarda 2kilo alsam bol gelcek diye korkuyorum
Birhemsire_anne Hazalperi Ben Yamuna korse almıştım evlenmeden önce balenli inanılmaz zayıflatıyor beli inceltiyor ve iştahı kesiyordu diğer korseleri de denedm ama hiç bir işe yaramadı bime gelen belki toparlamak adına iyi olablir ama YAMUNA KORSE kesinlikle zayıflatıyor ve beli inceltiyor kendim bizzat deneyimledim çıtçıtları söküldğ aşırı kullanımdan 😄 o yüzden yenisini alıcam dogumdan sonra taytıda var knuda alıcam kesinlikle öneririm kızlar internet sitesi var yamuna korse diye
Birhemsire_anne ayrıca bu tarz balenli korseler vucudu fazlaca sıkıyor kullandıgm icin biliyorum en kücük bdeni almıstım zaten normalde ne giyiyoesanız 1 beden kücük almalısnız L giyen biri M M giyen kesin S alsın bunlar bol gelirse işe yaramaz dar çok sıkı olacak
H1010 Hazalperi kesinlikle almayın ben hamile kalmadan önce bekarken böyle agraflı almıştım resmen param boşuna gitti evet ortada toparlanıyor çok rahatsızlık veriyor sürekli düzeltmek zorunda kalıyorsunuz ☺️