Nisa-Nalbantoglu hilal_yener sanmıyorum benim Doktorum kanala girdiğini görmeden ultrasonda falan bakmadan çatıya bakıcam dedi her doktorun kendi uygun gördüğü zamanda olabilir gerçi onlar daha iyi biliyor biz evhamlanıyoruz
Nisa-Nalbantoglu hilal_yener büyük ihtimalle 38de yapacaktır benim Doktorum 38e az kalmış bu gün bakıyım dedi seninki tam 38i bekleyebilir o iyice doğumu tetikliyor
hilal_yener Nisa-Nalbantoglu benim hiç belirtim yok ya gerçekten çok sabırsızım büyük tuvalete hiç çıkmadığım kadar çok çıkmaya başladım geceleri nefes almak benim için bi ölüm apışıma yastık koymadan uyuyamıyorum yürürken penguen gibiyim zaten 😂
Nisa-Nalbantoglu hilal_yener 😅😅😅😅😅😅 Allahım bi kavuşsaydık :) son zamanlar gerçekten çok zormuş hem vakit geçmiyor hem hareketler kısıtlı tek derdimiz vakit öldürmek oldu:)
Ozlemcyln Nisa-Nalbantoglu benim bebeğim şuan ters ama sürekli bi tarafa toplanıyor normal doğum olma şansım var mı acaba 🤔
Betull41 hilal_yener ay benimde hep toplanıyordu bugün kontrolde sancım çıktı ama daha tam inmemiş kanala zaten sezeryana karar verdi ayın 22 sinde sezeryan olacak insallah
Bezelyeveannesi hilal_yener 36+1 im bende suanda yine sag tarafima toplaniyor pazartesi doktora sorucam unutmazsam
Brgzl hilal_yener benim sürekli toplanıyor akşamları özellikle hareketleri de azaldı ama doğmaya niyeti yok 😂 bu Arada 39+1 olucaz 🥱
Brgzl hilal_yener benim doktorum da yapmadı çatı muayenesi her doktor yapmıyor kızlar sancınız geldiğinde bakıyorlar