SerraKr miracam ben kaç zamandır arıyorum detaylı randevusu için bir türlü randevu açmıyolar. En sonunda araya birini soktuk çalışanlardan eğer randevu açarlarsa hemen alacak. En azından bi bilgi verseler yani insanı sinir ediyorlar. Her gün nasıl arayabiliriz
SerraKr Nes414141 benm arkadaşım direk randevu almıştı ve öyle gittik hastaneye ayrıca muayene olmamıştı. Telefonda da hiç öyle bşy demediler 😞
SerraKr melikeekayali özel hastanelere ve görüntüleme merkezlerinde oluyo. Özel muayenehanesi olan doktorlar da var tabi
juliet SerraKr kocaelide değilim ama detaylı ultrasonu eray çalışkana yaptırmıştım ben yaptırdığım zaman kocaeli tıp merkezindeydi 550 lira gibi bişey ödemiştim
selin4141 SerraKr Medar hastahanesi Gölcük’te eski adiyla aile konak 350 TL Adem bey açık ama randevu alman gerekir
SerraKr selin4141 sağolasın canım. Bi daha gölcüğe gidene kadar 50 lira daha verip 400e kendi hastanemizde özel kocaelinde yaptırıcam sanırım üniversitede randevu alamazsak
sevvalsarp SerraKr allah allah vallahi nuri beye gidiyorum yapıldı detaylı ultrason para da ödedik belki kendi hastalarına yapıyordur
SerraKr sevvalsarp herhalde öyledir. Ben yaşar beye gidiyodum beni profa yönlendirmişti çünkü olsa derdi burda yaptır diye
Sevendays miracam subatta yaptirdim daha olmamasi imkansiz adem bey yapiyo banada yok demislerdi hastaneye gitmesem inancam bilmeden soylemisler demek size