illkayy Twinsmomtwoboy maaşallah canım ultrason kiloları çok iyiymiş.Bende ikiz gebeyim 32.haftada planlı sezaryenim var ek olarak kilo almaları için bir şeyler tükettin mi? Bende erken doğum yapacağım için biraz toparlasınlar istiyorum 🤲🏻
Twinsmomtwoboy illkayy sen neden erken yapacaksın canım süt günde 2 bardak kadar peyniri yumurta badem cok yemiştim bide günde 1 tane elma yada portakal yedim kefir ictim
EbruIrmakAhmet Twinsmomtwoboy o çok önemli çok şükür onu vurulmaya vaktin olmuş canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Wonderanne Twinsmomtwoboy instagramda annesutudoktoru diye bir site var takip et derim faydasını görürsün
illkayy Twinsmomtwoboy benim bebeklerim zarsız tek yumurta ikizi olduğu için erken alınacak canım 🤲🏻😍
Twinsmomtwoboy Merve6475 âmin canımm cok garipmis doğdular ama yoklar şükür ıyilermis bna seviniyorum
Dudubicerr Twinsmomtwoboy evet nts cektik normal dedi bebegin donmus artik dedi . Rahim agzin daha kapali dedi ama dogumun erken olur dedi
Merve6475 Twinsmomtwoboy iyileşirler Allah’ın izniyle canım haftan küçük degil bak kiloları da iyi gayet
Twinsmomtwoboy illkayy inşallah sağlıkla gelirler canım doktor bisey dimi sana ne kadar küvezde kalirlarmis
illkayy Twinsmomtwoboy 32de doğarlarsa kilolarına göre minimum 20-40gün kadar kaldığı olabiliyormuş.Bebeklerin durumuna göre tabiki 🤲🏻 ama sizin bebeklerin kiloları çok iyi endişe etmeyin çok kalmazlar.Benim hedefim 1700 gr olmaları 🙏🏻