Twinsmomtwoboy 32 hafta ıkiz nisan geldi sancı çıkıyor burdan dönüp hamileliği devam eden oldumu hiç canlar
Momof2child Twinsmomtwoboy Allah Korusun senide bebeginide INSALLAH DUA ET KORKMA 😍😍BEBISIN TEZ CANLI
Merve6475 Twinsmomtwoboy canım ignelerle ilaclarla sancı durdurulabiliyolarda nisanı bilmiyorum bende 31+4 oldum ikizlerle korkma allahın izniyle hafta küçük degil ama insallah dayanır bücürler
EbruIrmakAhmet Twinsmomtwoboy ah bu bebekler neden durmuyolar Allahım benimde 32. Haftada suyum geldi 33. Haftada doğum yaptım canım bebeğim 8 gündür küvezde nasıl bebeklerin durumu ciğer geliştirici vurabildiler mi
mucizelerininannesi Twinsmomtwoboy bende 30. Haftada ikizlerime acil sezeryanla doğum yaptım şuan 58 gündür küvezde yaşam mücadelesi veriyorlar rabbim kucagimiza alacağımız günleri de göstersin biz annelere inşaAllah🤲🏻🤲🏻
Twinsmomtwoboy Momof2child âmin canım ediyorum geceden beri valla aglamim diyorum tutamiyorum kendimi çok değişik bi duyguymus
Momof2child Twinsmomtwoboy INSALLAH ALLAH KORUR SALAVATI SERIF CEVUR BOL BOL BEN HAMILE KALDGM AYDAN BERI YAPIB ELIMI KARNMA KOYUYORM
Twinsmomtwoboy Merve6475 doğdular canım malesef acil Sezeryan a alındım nisanım geldiği için doğum kasılmalarım başladı kuvezdeler suan
Tutku0614 Twinsmomtwoboy bebeklerin kiloları nasıl allahım yardımcın olsun tez zamanda kucagına al inşallah
Twinsmomtwoboy Tutku0614 âmin canım biri 2500 diğeri 2800 ultrasonda daha doğum kilalarını ogrenemefim
Neshuldem Twinsmomtwoboy Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlıcakla alırsın kucağına. Bence kiloları iyi ultrasona göre çok da değişmez. Sen sütünü arttırmaya çalış. Güzel düşün güzel olsun.
Wonderanne Twinsmomtwoboy masaAllah kiloları iyi insaAllsh uzun kalmazlar bol bol dua et suyunu götür bol bol sende güçlü ol hissediyor onlar Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun ikisininde
illkayy Twinsmomtwoboy maaşallah canım ultrason kiloları çok iyiymiş.Bende ikiz gebeyim 32.haftada planlı sezaryenim var ek olarak kilo almaları için bir şeyler tükettin mi? Bende erken doğum yapacağım için biraz toparlasınlar istiyorum 🤲🏻
Dudubicerr Twinsmomtwoboy 30 +3 karnima agrilae giriyor bir nisan su fln gelemdi acilmamda yok ama bebek donmus agrilarim duzensiz birsekilde oluyor