SirinTgby MehmetMelekKse benim de oglum olacak 20. Haftada hissetmiştim. Ilk gebelikte gec hissediliyormus zaten
Bnarinn MehmetMelekKse bence alakası yok şöyle söyleyim şuanda ayakta yürürken haraketli oldugum zamanda oynuyor pturuyorum oynamıyor oyuzden belki gün içersinde rütinseniz hissetmiyorsunuzsur. Cok iyi anlıyorum sizi cünkü sabah ögle akşam beynim prda
Minimini04 Bende 17 haftalığım yarın 18 olucaz inş bi kaç gündür karnımı dinliyorum seviyorum tekmelerini yakaladım kımırdadığını hissediyorum çok şükür içimi rahatlatıyor
Bnarinn MehmetMelekKse işallah canım acele etme hissedersin içinden de olsa konuş okşa 🤗hissettikten sonra insana ayrı bi heycan basıyor zaten
MehmetMelekKse Bnarinn hergun her sabah konuşuyorum dualar okuyorum güzel şeylerden bahsediyorum ama merak ediyorum 😋
Bnarinn MehmetMelekKse en kısa zamanda güzel haberlerinle işllah canım benim ben yorulayım yürüyüş yapayım çalışıyorum mesala ogün az oynuyor 😬 oda yoruluyor galiba 😬😬
MehmetMelekKse Bnarinn ben yürümeye bayılıyorum sürekli uzun yolda yürüyorum garip ama hiç çikolata yiyemiyorum zaten normalde de çok sevmezdim inşallah hissettiğimde sana yazacağım 😍
Snur94 MehmetMelekKse ben tam hareketi 20. Haftada hissettim ama öncesinde günde bi defa falan değişik seyirme şeklinde hissediyordum 16. Haftadan beri sonra o seyirmenin şiddeti artınca hareket oluyormuş zaten erkek bebek bekliyorum
firdevs MehmetMelekKse 24 de hissettim oğlumu canım en geç hissedenlerden biriyim doktor karın çevresi yağ oranıyla ilgili dedi kiloyla alakası yokmuş bazı insanlarda oluyormuş zayıf olsada 🤗
Minaa MehmetMelekKse doktorum 20.haftadn itibaren hissedersn demisti oylede oldum zamana kadr bende bariz bi hareketini hissetmedim, en dise etme