SerpilG ilişki bu kadar önemlimi sizin için ya iki insan birbirini sevse bile olmuyormu ? Cocugu olmayan insanlar bile bunu göze ala ala evlilik yoluna cıkıyor hadi onuda gectim . Burda bir bayan yazmıştı okudum bayanın rahmi alınmış sağlık sorunlarından dolayı ve nişanlıymış eşide tutup ben rahmi olmayan biriyle evlenemem dememiş ben sadece seni oran için mi seviyorum ben seni her halinle ve cocugumuz olmasada rahmin olmasada evlenmek istiyorum cinsellik benim için ön planda değil yazmış . Cocugumuz olmazsa evlatlık ediniriz sorun değil rahmin de olmasın sorun değil biz birlikte olduktan sonra gerisi muhim değil demiş . Şimdi ben sana sorarım arkadasım senin eşin için yada senin için zevk daha mı önemli ? ? Senin daraltcsk bir rahmin var kocanı tatmin etmek için sırf elinde tutmak için peki rahmi alınan bir kadın ne yapmalı ? Ozaman evlenmemeli mi kocasını elinde tutamicak demekki cinsellik önde geliyorsa. Yarın birgün sağlık sorunlarından dolayıcrahmin alinmica ne mağlum o zaman rahmin yok die dar değil diye kocan seni boşar mı cinsellik önde geliyormuş ya . Bence sen bu dediklerimi iyice oku tart sonra bana laf söle empati kurarak bazı şeyleri yazın kendinden yola cıkarak değil … cinsellik olmazsa cocuk olmaz rabbim öle yaratmış kadınları evet ama bana saçma geliyor rahim denişledi diye daraltmak . Eş dediğin herşeyden mutlu olmalı ya benim hamilelik sürecimden tut heryerim çatladı kilo aldım ama en büyük destekcim eşim onları cocugumuz yaptı sen üzme kendini ben o izleri gördükce mutlu bile oluyorum diyor . Peki sizler normal doğum yaptınızda eşiniz tutup burdan cocuk cıktı bune ya cok genişlemiş zevk bile alamıyorum dedi diye siz gidip daraltcakmısınız bence saçma eşiniz cinselliği daha ön planda tutuyor derim . Şöle demek varken hayatım saçmalma seven insan hertürlü zevk alır genişlemesi bile sorun değil sonucta sen bana dünyaları verdin bir cocuk verdin ben bunumu düsünücem demek var . ErkekDen erkeğe değişiyor ya benim cevremde cok iyi eşler var yada sizin cevrenizde böle düsünen cok kişiler var 9 aylık gebeyim 9 ayımdan beri eşim bana elini sürmedi cinsellik konusunda cevremde herkes ilişkiye gir aldatır saçmalama baskasına gider dedi herkes ilişkiye itti beni doktorum bile ilişkiye gir acılman olsun dedi bunu eşimle paylastımda geri cekilde sen benim cocugumu tasıyorsun sen hamileyken sana nasıl dokunmamı istersin lütfen bunu duymayayım birdaha dedi ama annen aldatırmışsın ilişki olmazsa dedimde sen benim aileme ne bakıyorsun ya sen benim cocugumu tasıyorsun bu sürecte cinsellik benim için cok mu önemli sanıyorsun dedi şütfen kimseye kulak asma 9 ay boyunca sana dokunmam istersede acılman olamsın sorun değil sezaryan olursun dedi . Ve kendi rızamla sectim herneyse kendi eşimden yola cıkarak yazdım bunu daha rahat anlaşılsın diye ! Ben siz yazdınız için yazıyorum sizin eşiniz böle demiyorum coğul konusuyorum . Şimdi siz yazdım şeyi anlamadınız gibi bu yazdımıda yanlış anlaya bilirsiniz .