Aliyahyaannesi Dilber2167 biz 39+2 olduk oğlumla bende de bir belirtin olmuyor ara ara kasılmalar yaşıyorum yürüyüş hurma merdiven inip çıkma hepsini yapıyorum bakalım ne zaman gelecek oglusum sabırsızlıkla bekliyorum😍
Nazlibicicek 37+2 yiz. Hiç bı belirti yok kasık ağrısından başka. Oda doğum kanalına indiği için oluyormuş. Nst de sancı 20 lerde çıktı. Karnım bazen taş kesiliyor o zaman kasılmalar oluyormuş ama ben hissetmiyorum.
XyveAnnesi Bizde 37+3üz..kasıklarımda sancılar sıklaşmaya başldı,karnım ara ara taş gibi oluyo,bu cuma kontrolüm var,nst ye de gircez,bakalım ne diycek dr umuz☺
Nazlibicicek XyveAnnesi bizde sizinle ayniyiz. Yarın da biz gidicez randevuya. Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Çatı muayenesi olmadım ben hiç. Ne zaman yapar acaba
XyveAnnesi Nazlibicicek amin inşallah cümlemiz😊 çatı muayenesi bende olmadım daha,merak ediyorum ne zaman olur diye,bebeğimin kafası henüz doğum kanalına girmemişti,sanırım girdikten snra açılma var mı diye bakılcak,o zaman olur büyük ihtimal...
Busra5341 Nazlibicicek valla ya dogursak gozumuzun onunde olcka bali raziyim uykusuzluga kafan rahat olcak bali bole belirsizlik zor . bir kere gittik ole hareket icin bana az gb gelmsti ama birsey cikmadi son aylar anneler hep bole endiseli dedi doktorum annelik icgudusu iste 😊
Nisaasel Bizde 38+5 olduk bizde de hiç bi belirti Yok beklemedeyiz bakalım ne zaman gelicek kızımız 37 de çatı muayenesi olduk açılma Yok ilk Doğumdan kalan açıklık var sadece dedi
SerapUGR Evdeyken kasılma çok oluyo nst ye girince bebeğim hiç toplanmıyo kasık agrısı falanda yok bende akıntı vs hiç bişey 😕 2gündür midem alev alev yandı gece kustum gavicson surup aldım çok şükür gece rahat uyudum.
Nazlibicicek XyveAnnesi benim bebeğim yerleşmeye baslamis inmiş doğum kanalına yerini yapıyor 🙄 bazen bagirtiyor beni acısı
XyveAnnesi Nazlibicicek bu sıralar benimde baya altlara baskı yapıyor,bende inmiştir artk diyorum,bakalım cuma günü öğreniriz,hayırlısı😅
XyveAnnesi Nazlibicicek dr a gittiniz mi? Ne dedi,bir gelişme var mı? Bende yarın gidicem,ayrıca evimde temizliğe girişcez,annemler evdeyken ben o ara dr uma gidip gelicem inşallah, bir de yatış veriyomuş dr um😂😂 merakla bekliyorum yarını😅
Nazlibicicek XyveAnnesi ay evet gittim ya 🙄 çok fena bı kasik ağrısıyla gittim doktora. Beklerken de çok acı çektim . Söyledim çok ağrım olduğunu çat diye çatı muayenesi oldum. 1-2 cm acikligimin olduğunu söyledi. 6 günde 300 Gr almış oğlum ve 3kg 561 gram olmuş. Maşallah 💙 daha doğuma 17 gün var 37+4 uz bugün. Gününü beklemeyebilir dedi. Çarşamba gününe kdr yürüyüş yapicam acikligim artsın diye. Kilosu olduğu için doğum zor olabilir dedi .🙄