Hatice-aydn Smybgrack bende durayım şuracıkta kaldı 8 gün çıt yok daha 2. Gebeliğim ilkinde bu kadar sabırsızlanmamıştım bunda ha bugun ha yarın diyerek geçiyor günler
Sedos2020 Smybgrack son 8 ama çatı ağrısından başka ağrim bile yok insallah suni yemek zorunda kalmayiz🙄🙄
Hatice-aydn Smybgrack aynen ne yaparsak yapalım günü saati bellidir beklemekten başka çare yok 🙈 sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah
kardelen37 son 4 gün bnmde yalanci sancılar baska bişi yok belime vuruyo rahimde baskı kasıklarda ağrı…. derken tık yok anıden gelio gidio çok sıkıldım ya son günler hiç gecmio bilinmeyen denklem gibi
Glyerhn Benimde son 4 , aynı şekilde yalancı sancılar dışında hiç bir belirtim yok. Bebiş kanalda ama gelesi de yok gibi , yoruldum artık yürüyüşler eziyet olmaya başladı 🤦🏻♀️
elif_2020 Bizim de son 6 ama hiç bir belirti yok 🙄😅 bugün doktor randevum var bakalım ne diyecek, çok merak ediyorum. 2 hafta önce gittiğimde kanala girmiş, yumuşaklık ve bir parmak açıklık var demişti.
Smybgrack elif_2020 Banada 2 cm açıklık dediler nst tede ufak sancılar dediler bi iki güne gelirsin bence dedi ama kaç gün oldu yok
elif_2020 Smybgrack Doktordayım şuan. Vajinal kanamam oldu birden bir şey yokken 😔 Bebeğin kalp atışlarına baktılar normal dedi elhamdulillah. Hastaneye gitmemi söyledi. Eve gidip bavulumu alıp hastaneye gideceğim.