buseyusuf27 Smeyyesayin aynen yaa 😁😁😁 diyorum eşime smdi böyle ise 9 ay sonra nasıl olur karnım bılmyorm dedm gülüyor 😁 kulagını dayıyo dınlıyo flan dıyo hareket edyo ıcerde essek
balliuzumum Songul_grn aynıyız sizinle.. bende 13+5oldum doğum 8 kasim dedi doktor hayırlısı… henüz cinsiyetini de bilmiyorum göstermedi yüzünü dahi göstermiyor o küçücük elleri ile kapatıyor 😄utanıyor galiba😊😊
Songul_grn balliuzumum yaa evet bazen göstermiyormuşlar bizimki hareketliydi ben baya sıkışık gittim bi de çikolata yedim çok öyle demişti doktor bende sordum cinsiyeti kız olabilir ama kesin değil dedi bir dahakine net söylerim dedi 😊 hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunlar da inşallah
SevgiSusam 13+3 olduk bizde erkeğe benziyor dedi doktorumuz. 2li tarama yaptırdım fakat sonucunu sormadım. Sormayacağım da öğrenmek istemiyorum. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah .. 🤲
busra4259 BilgeHatun ümraniyedeyim, özel bir kliniğe gidiyorum doktorum Yasemin Çakar Kement şu an memnunum :) siz nereden?
BilgeHatun Dmlsrcgl genelde 14 sonrası belli oluyormuş bildiğim kadarıyla :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
BilgeHatun Damla3429 amin 🤲🏻 Benim de 6-7. Haftalardan sonra baya bulantım ve yanmam oldu şükür şu an 14teyiz ve nadiren bulantım ve yanmam oluyor
mervecix bahar1a ay şükür prilam dr kim cıkardıysa ilk zamanlar hastane serum derken şükür şuan daha iyim ama ilerledikçe azalıyor fark ediceksiniz