Ozgebas0661 Siahar ah ya ne güzel ben 15 haftalık oldum hala göstermedi kendini çok merak ediyorum bakalım yarın gidecegim inşallah gösterir kendini tavşanım 😂
Ysmnn_38 Peki aranızda bulantılardan kaynaklı Zofer kullanan var mı ? Doktorum bi sıkıntı olmaz kullanmanda dedi içmesem duramıyorum içince de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım😔
Sezensu BilgeHatun 14+3 Kasımın 1 i görünüyor doğum bakalım ekim mi olacak kasım mı ☺️ cinsiyetimiz kız 🙏🏻🌸
Yoncayadi Sezensu benimde 15+1 kasim 1 29 ekim tarihleri cikiyor ulstrasynda bakalm ekim bebegimi kasim bebegimi olacak 😊😊
buseyusuf27 BilgeHatun 11+5 kasım 20 de inş ilk gebeliğim 🙈 gazdan şiştim valla bezelye yutmus solucan gıbıyım helekı yemek yedıkten sonra sankı 9 aylıgım bı gerılıyor bı sısıyorm nefes zor alyorm valla allah sabır versın hepımıze son aylarımı dusunemyorm 🙈sizlerde varmı böyle sorunlar
balliuzumum Songul_grn aynıyız sizinle.. bende 13+5oldum doğum 8 kasim dedi doktor hayırlısı… henüz cinsiyetini de bilmiyorum göstermedi yüzünü dahi göstermiyor o küçücük elleri ile kapatıyor 😄utanıyor galiba😊😊
BilgeHatun nazeninhanim maşallah ☺️ Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Hangi şehirdensiniz ?
buseyusuf27 Dimple16 benimde ilk basta öyleydi fakat bu prilam kim çıkardıysa alnından öpeyim 😁 onsuz günüm gecmıyor zehır oluyor yoksa cok sukur onunla ayaktayım yıyebılıyorm oyuzden smdilik sayesınde rahat gecırıyorum
Damla3429 12+0 olduk bugün🤲İlk gebeliğim ve 7.haftadan beri mide bulantısı mevcut:( Kaç gündür ise mide yanması mevcut.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Yarın doktor kontrolüm var fakat cinsiyet ancak bir dahaki ay kontrolünde belli olur diye düşünüyorum.
BilgeHatun Damla3429 amin 🤲🏻 Benim de 6-7. Haftalardan sonra baya bulantım ve yanmam oldu şükür şu an 14teyiz ve nadiren bulantım ve yanmam oluyor
buseyusuf27 Smeyyesayin aynen yaa 😁😁😁 diyorum eşime smdi böyle ise 9 ay sonra nasıl olur karnım bılmyorm dedm gülüyor 😁 kulagını dayıyo dınlıyo flan dıyo hareket edyo ıcerde essek
Dmlsrcgl 12+4 🙋🏻♀️ Bende de hala devam ediyor bulantılar . Sizin cinsiyetler belli oldu mu kaçıncı haftada belli olur acaba ?
Spyn Dmlsrcgl ben 12+6 da gittim 2 gün önce yani ama doktorum 20 gün sonra dedi ☺️ Bizimki de hemen arkasını döndü zaten rahatını bozduk galiba ☺️☺️
BilgeHatun Dmlsrcgl genelde 14 sonrası belli oluyormuş bildiğim kadarıyla :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Gamze0508 12+2 🙏🏼😊 2 gün önce 2li testi yaptırdık biraz gösterir gibi oldu cinsiyetini erkek gibi dedi doktor ama emin değilmiş. Bulantılar da biraz daha azaldı 12. Haftada bitecek diye çok psikolojik baskı yaptm kendme birazda bana öyle geliyo galiba 🙃