Masal10 Merhabalar bugün kontrole gittim… bebeğin renkli görüntüsünde 2 tane kafa var gibi çıkmış, eve gelince farkettim😞.. 20.haftamdayım.. öyle birşey olsaydı, doktor şimdiye kadar söylerdi değil mi ??
Nazli__ Masal10 Iki kafa gibi gördün sey vucudu olabilir Doktorun yoksa söylerdi Bos yere endiselenme internetten arastir bebegine yansitma böyle seyleri
nursentlk Masal10 aynen sanki biri yan bakıyor biri ekrana bakıyor gibi çıkmış. Ama yan bakan şuan olması gereken düz bakanda sanki tam Doğmuş bebek yüzü gibi. Göz yanılmasıdır öyle bişey olsa doktor kesin söylerdi
Mntpl Masal10 kendinizi boşuna üzmeyin bebeğinizin hareketi anında çekilmiş bi görüntü bu, hareket ederken çekilen fotoğraf gibi düşünün gönlünüzü ferah tutun😇
Duyguaydin81 Masal10 ben bu resimde 2 değil 3 tane falan yüz gördüm bende makineden kaynaklı bişey bu sıkma yani canını 😂
Gl1456 Masal10 bakınca öyleymiş gibi gözüküyor ama öyle bir şey olsaydı en başından belli olurdu kaç kere kontrole gidiyoruz 20 haftaya kadar. Sen içini rahat tut
Pnrr06 Masal10 bebeğin hareket ederken çekilmiş canım merak etme zaten öyle bir şey olsa bu zamana kadar kesinlikle doktorun söylerdi ne kadar bilgi vermeyen biri bile olsa öyle bir şey bilgi verilmeyecek bi konu değil endişe etme
Sumru Maşallah Çok tatlışşş bir bebek olacak inşallah 🤲🏻🤲🏻 Doktorun ultrasonu iyi çekmemesiyle alakalı bir durum var öyle geldi bana kaç haftalıksınız
Eylulmother Bence bu resmî yakalarken bi an iki kafa çıkmıştır kafasını oynattığı için böyle bisey olsa çoktan söylerlerdi 😊
Sumru Masal10 maşallah o zamana kadar öyle bir durum olsa doktorunuz çoktan söylerdi canım hiç takmayın kafanıza sağlıcakla gelsin kuzucuklarımız 🙏🏻🙏🏻
Masal10 Sumru amin canım inşallah 🤲🏻 insan ister istemez tedirgin oluyor.. annelik duygusu işte… birde doktorum bugün perinatolojiye yönlendirdi belki DNA isteyebilir diyince içime şüphe düştü.. çok teşekkür ederim
Mrs40 Masal10 hareket anında çekilmiş bir görüntü canım bu korkma. Sağlıkla al bebişini kucağına inşallah ❤️🤲🏻