Fatos84 Yagmurahmet16 Maşallah benim 10 sene sonra oldu ikinci bebeğim seconder infertilite deniyormuş bu duruma neyse çok şükür şimdi 20 haftalık olduk ikinci oğlum geliyor inşallah
Yagmurahmet16 Fatos84 polikistik overliyim hamile kalmam imkansiz degil ama zordu normal yollarla olmadi 1 negatif tup bebek sukur olsun 2.denemem başarılı kuzularimin yolunu gözlüyorum şimdi 🥰
merve90 Yagmurahmet16 benimde kızım 20 aylık 10 sene sonra oldu 3.tüp bebekte olsu şuan 2.ciye hamileyim kendiliğinden verdi.rabbim olmaz dedik korunmadık oldu haberin olsun😂
Yagmurahmet16 merve90 Allah ne diyorsun canim sen ikizler var bide oyle olsa Bakırköye giderim heralde 😅Saka bir yana saglikli olsunlarda evlat olsun yeter ki😊
Zsnbr cennetaha anladm canm yani ikiz oldu mu drek görünüyor 😂 ya bnm eşimin halaları ikiz kuzenleri ikiz bize denk gelir mi diye dusundm ama bugün keseyi gördük 4+1 daha küçüktü ama tek keseydi demek
isilysr Zsnbr ben ilk gittim 5 haftalıktı tek kese vardı iki hafta sonra gittim iki tane bebiş ve kalp atışını dinledik ☺️
Zsnbr isilysr ciddmsn 😍 ay hadi bakalm inşallah olur isterim ben ikiz olsun ya 2 hafta snra kalp atışı icin gidecem
isilysr Zsnbr aynen bize de iki hafta sonra kalp atışına gelin dedi gittik iki tane karşımda bebiş duruyor ☺️☺️
Mucizelerim2020 Bizde ikiziz 18 haftalık ,, 1 oglum 1 kızım olacak Rabbim nasip ederse saglikli bir şekilde 🤗🙏🏻🥰💕