ZeynepFatih Kızlar doğuran anneleri okuyunca heyecan basıyor beni sizde durumlar nasıl 🙊😂 normal mi istiyorsunuz sezeryan mı🙄🤔
cevriyetoy ZeynepFatih bizim de 9 mart tarihimiz ama.bakakim . Şimdilik normal doğum istiyorum sonra ne olur bilemem😊
elifelif Ben normal den cok ama cok korkuyorum ama herkes normal dogum sezeryandan iyi diyorlar kafam da karisik aslinda ama korku da var icimde bilmiyorum yaa
ZeynepFatih elifelif vallahi bende çok korkuyorum ama sezeryan da olmak istemiyorum gittiğim devlet hastanesinde suda doğuma gireceğim büyük ihtimal bu muayene gittiğimde kesinleşecek Allah yardımcımız olsun ☺
ozdalasli ZeynepFatih ilk gebeligim erken dogumla oldu 25 haftada o sezeryan olunca ikincinde zorunlu olarak sezeryan oluyor
Evgenya Benim de martta dogumum. Simdilik normal istiyorum en son dakika bi aksilik olmazsa. Cunku hemen ayaga kalkip hayatima devam etmek istiyorum. Dr da normali tavsiye ediyirum diyor. Dogum zamani yakladinca umarim aksilik olmaz☺
prensveprensesannesi Bende mart annesiyim normal doğum istiyorum inşaallah ikk bebeğim normaldi çok rahat oldu doğum sonrası buda normal olur insaallah
ZeynepFatih prensveprensesannesi kesinlikle normal doğum en güzeli benimde ilk bebeğim yaşamadım daha sancıyı fakat dayanılmayacak kadar olduğunu düşünmüyorum her şeyin bir zorluğu var bence anne olmak kolay değil ☺
ZeynepFatih Ayse Öncelikle korkunuzu yenin ve kendinize güvenin evet zorluğu vardır fakat niye doğal yollardan bebeğimizi kucağımıza almak varken ilaç ve bıçak altına yatalım Emin’im kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacağız ve Rabbim yardım edecek bize 🙏☺
prensveprensesannesi Korkmayın kızlar rabbimin verdiği doğal yol normal doğum bi aksilik olmadıkça normal doğumdan vazgeçmeyin pişman olmazsınız.bende ilk bebeğim de sezeryan düşünüyordum doktorum yapmadı şimdi doktoruma dua ediyorum iyiki normal olmus😍
ZeynepFatih prensveprensesannesi kesinlikle katılıyorum size sezeryana karşı olanlardanım normal Doğum olmasa annelerin kıymeti nasıl bilinecek ☺
Zs18 şubat sonu mart başı dedi doktorum normal doğum istiyorum bi o kadar da korkusu var vakit daraldıkça heycan stres korkuda artıyor 😂
ZeynepFatih Zs18 Korku var bende de ama yine de vazgeçmiyorum normal Doğumdan hepsi geçip gidecek sonunda dünyanın en özel şeyini kucağına verecekler ☺
MeryemYilmaz Bende Mart annesiyim Allah’ın izinliyle inşallah bende normal istiyorum bi aksilik olmazssa tabiki korku var ama Allah onun sabrınıda verir eminim 🙏
ZeynepFatih MeryemYilmaz Bende öyle düşünüyorum Rabbim onun sabrını verecek kesinlikle normal olmalı tüm korkulara rağmen 😍
Ayse ZeynepFatih Haklisiniz Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin insallah hepimizede 🙏 Bende bicak altina yatmayi istemiyorum ama cesaretimide insallah toplayacagim ☺