Cennet1958 halime21 benimde ikinci gebeliğim ilki de kız buda kız 😊inşallah allah gönlüne göre versin
Zsnbr Newmoon ah bi bilsen senin ne kadar iyi çıkmış bn sabah sonuçları öğrenmek için aradım 4+2yim düşün dün keseyi gördüm bugün tahlil verdim sabah bi aradm rahat 25 olmuş 🤦🏻♀️
Newmoon Zsnbr ilaçlarınızı mutlaka sabah aç karnına aynı saatte almaya özen gösterin eminim hemen etkisini göstericektir inşallah düşer bir an önce🤲🏻
Dilek87 Angelada mutlaka gıdın doktorun takıp etmesı onemlı hasımato omur boyu kontrol altında tutulması gereken bır hastalık cunku gecmıs olsun sımdıden
Zsnbr symslmz beniM süreklide gel olmasın diye alttan baktı canm maksat hastaneye bi kese icin bi kalp atışı icin gelme dedi baktı 2 hafta snra kalp atışı icin gel dedi.İşte smdi Dahiliyeye gittim oda 150 mg ilaç verdi çok yüksek değerin dedi tabi 25
symslmz Zsnbr benim beta degerim de 506 belki pndan görünmüyodu alttan baksa da görünmeyecekti belki o yuzden salı bi daha gideceğim :( inşallah değerin normal sınırlara gelir de sağlıkla kavuşursun bebişine 🙏
Zsnbr symslmz inşallah canım ya. Benm ptesi 715ti carsamba alttan baktı işte o değilde carsamba bayaa tahlil yaptı tiroid icin tahlillerin çıktısını aldm ama beta yk onun tahlilini istememiş acaba neden keseyi de gördü gerek mi görmedi acaba
symslmz Zsnbr olabilir canım önemli olan kesedir belki. İçinde kaldıysa özelde bi beta tahlili yaptır veya saglık ocagjnda artışına bakmak için ben yarın öyle düşünüyorum
Zsnbr symslmz yok ya çok fazla kurcalamaya gerek yok Allah’ın izniyle sabredeyim 2 hafta snra Kalp atışını duyarm inşallah
Zsnbr Newmoon inşallah canım bugün ilaç almamıştım o yüzden gün içinde aç hissettiğimde aldım yarından snra düzenli olarak aynı saatte alcam
Newmoon Zsnbr folik asit veya demir ilacı vs de kullanıyosan eğer arasında mutlaka 3-4 saat olmasına dikkat et canım çünkü emilimini engelliyo. Ben sabah 7 gibi içiyorum ardından tekrar uyuyorum öğlen uyandığım için de kahvaltıdan sonra folik asidi içiyorum
Newmoon Zsnbr senelerdir bu şekilde kullanıyorum canım gebelik dışında ilacımı kullanırken değerlerim hep normaldi ama doktorun ne derse o tabi
Zsnbr Newmoon tabi canm bnmde gebelik dışında hep normaldi bu kdar yükselmesi strese sokuyor. Ama bnde dediğin gibi yaparm olmazsa değer düşüyorsa sdce söylentidir