denizers Arkadaşlar folik asit alayım dedim bunu önerdi eczanedeki kadın,en iyisi bu dedi,hiç duymadim ,kullanan var mı,folik asit değil de sanki vitamin takviyesi gibi geldi bana.
Gull77 denizers ben kullaniyorum bi sıkıntıda yasamadim folik asiti bana 3 cü ayımda bitaktirmisti doktorum
Ceydadede denizers 12. Haftaya kadar folik asit kullandım 12.den sonra elenatal 1 verdi folik asitte de folat 400 mg dı elenatalde de 400 mg var ve extralarıda var 😊
mavininblogu Benim doktorumda folik asit yerine Elenatal 1 ve Sidefer verdi 37 haftalığım hep bunları kullanıyorum
Mervelifsu mavininblogu ben de aynılarını kullanmaya başladım.etkisini gördünüz mü?😊 Bir de Vicium-D3 alıyorum .Romatizmadan dolayı ağırlarım olduğu için …
Asilmom50 denizers ben de kullanmıştım canım hamilelik öncesi hamile kalamayınca bıraktım 3 ay fln kullandım ama gayet güzel içinde bütün vitaminler var
Gull77 denizers önemli değil kuzum ben yani bi kilo yaptiğini bilmiyorum. bünye meseleside olabilr tabiki kan ilaçı kullayorum o kilo yapıyor diye biliyorum
RuzgarsMommy Elenatal bana hic kilo aldirmadi ilk zamanlar gerçi iştahım olmadi Ne zaman decavite gectim istahim açıldı 😁 Doktorum ya elenetal ya decavit dedi decavittem devam ediyorum saglik ocagi da veriyor
Meryecik Bende elanatal 1 12. haftamda kullanmaya başladım şuan 36+2 deyim hala kullanıyorum çok da memnunum
Pnrr06 denizers Canım ben 12. Haftama kadar folik asıt kullandım 12. Haftamdan sonra elenatal1 verdi doktor korkudan kullanamadım folik asıt diye çünkü folik asitin fazla kullanımın da çocukta down sendorumu yaptığını duymuştum doktoruma duydum oda folik asıt değil bu dedi vitamin takviyesi içinde et sebze bütün ürünlerin takviyeleri var dedi
balliuzumum denizers bende elenatal kullanıyorum cok memnunum doktorum verdi.. 13.cü haftam hala devam ediyorum hamile olmadan öncede kullanmıştım..
turunculuanne denizers ben de onu kullanıyorum canım, doktor da bunu önermişti. (Kendim de eczacıyım) iyi bi takviye ama sadece folik asit yok içinde baya vitamin mineral kompleksi Demir vs de var
Mom67 turunculuanne Bana da 12. Haftadan sonra elenatal 1 kullandırdı doktorum, o bitince de elenatal 2 ye devam et dedi. Üzerinde emziren anneler için yazıyor ama hamileler de kullanabilir dedi hala onu kullanıyorum. Bu konuda bilginiz var mı acaba? Farkları ne ki 1 ile? İçerikleri hemen hemen aynı gibi geldi bana.
Sinemes denizers Bende kullanıyorum doğuma kadar da kullanacağım inşallah. Folik asit ihtiyacını yeterli derecede karşılıyor, farklı vitaminlerde olunca tek tercihim oldu.
turunculuanne Mom67 evet canım çok büyük bir fark yok, vitamin ve minerallerin gramajları farklı bir de elenatal 2de farklı olarak omega 3 var. Birkaç mineral farklılığı da var. Doktorun öyle uygun görmüş demek ki😊 genel anlamda çok fark yok
Minikonunannesi1 denizers ben icinde ekstradan omg 3 oldugu icn elenatal 2 kullaniyorum doktorum onu verdi 13. Haftada basladim 28. Haftamdayim hala kullaniyorum
mervealtinipek41 denizers benim doktorum folik asit olarak folactive verdi sonra elenatala geçtik vitamin olarak