ipek-smr Tugbakmsl benim de ellerde kuruma yüzümde kuruma oldu ama zannetmiyorum cinsiyetle alakası olduğunu 🤷🏼♀️😃neyse bilen varsa bize haber versin
ECeren Tugbakmsl cinsiyetle bir alakası olmadığını düşünüyorum cilt doktoruna gittimde genellikle hamileliğin başında çok sık görüldüğünü söylemişti ☺️
Nslhnakn Tugbakmsl Cinsiyetle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama ahh keşke o el kuruluğu bendede olsa kendimi bildim bileli ellerim çok terliyor 🤦🏻♀️
Deletedmom192 ipek-smr aynen sanmıyorum benim heryerim pul pul fakat hamile kalmadan önceden böyleydi 😁
Tugbakmsl Asliramazan ayaklar üşürse erkek sıcaksa kız derler karın sivriyse erkek yayvansa kız derler valla daha çok şey var canım ama kişiden kişiye değişiyor
Karagozz Tugbakmsl bende el üstüm çatlafı resmen okadar nemlendirici kullandıgım halfe belırtıler erkek ıcındı ama ogrendımki kıxım oluyor
bilgeem benimde ellerimde asiri derece kuruma hatta döküntü gibi olmustu ve karin ve gogüs kismindada kasinti ve kuruluk olmustu cinsiyetle alakasi varmi bilmiyorum ama kizim olucak
ipek-smr ben pazartesi hastaneye ikili test yapmaya gidicem o zaman cinsiyet de belli oluyormuş galiba ben size haber vericem 🤣🤣bi de doktoruma sorarım alakası var mıdır diye olada bilir belli olmaz
Sedolili Tugbakmsl el kuruluğu değil de vücudum pul pul dökülüyo ama ben hormonlara bağladım 🙄 ben hamileliğimi öğrenmeden önce canım acayip ekşi bişey çekmişti dolapta marmelat buldum kavanozu bitirmiştim sonra baktım hamileyim 😄 kiz bebek bekliyorum inşallah değişmezse
hilalaykaba35 Benim de yüzümde ve ellerimde kuruma oldu ama kış ayından kaynaklanıyor diye düşündüm kızım olacak inşallah benim de😊
Sedolili Tugbakmsl aslında o da tutmuyo çünkü benim ayaklarım hiç isinmiyo hala patikle dolaşıyorum buZ gibi ayaklarim