srfemnsz Kizlar bebegimin cinsiyetini ogrendik kizim olucakmis :) ama isim bulamiyoruz anlamli farkli duyulmamis isimler var mi.onerebilceginiz fikirlerinizi bekliyorum
KREsra srfemnsz oğlum olacak nasipse ama kızım olursa Ravza Naz koymayı düşünmüştüm cennet bahçesi anlamında😊
Seldancr srfemnsz iyi daha yeni cinsiyetini ögrenmişsinde isim düşünüyosun canım biz 40+1 iz hala ismini koyamadık
Eemmyy srfemnsz Adlina, Derin, Pera bir de Deniz bunları beğeniyorum canım ben. Bebeğim kız olursa bunlardan birini düşünüyorum 🥰
CigdemMeryem Benim de ilk kızımın adı Eslem Nida;İslama çağrı demek Eslem ayrıca Allaha teslim olmuş demek,şu an 2.kızım olacak ben de daha ona isim belirlemedim önerilere bakayım bende
srfemnsz CigdemMeryem eslem kuzenimin ismi cok severim eslemide kullanilmamis olsa farkli ve kesinlikle anlami cok guzel :)
srfemnsz Seldancr Canim son zamana biraktiginda sıkıntı olur simdiden bulup koymak lazim farkindaysan bulamadim daha doguma.kadar yolu var yani 20 haftamizdayiz yeni ogrendim ama 20 haftada isim bulmak icin gecerli bir hafta
Nurcan7575 srfemnsz BUĞLEM çok beğeniyorum 🥰 Anlamı: Cenneti müjdeleyen melek 🥰 cinsiyetimiz kız olursa bu isim ilk favorim 🙂🙂
Ygmroglcn srfemnsz mila güzel canım biz kızımıza masal koyucaz nasipse masal koymasaydım mila ya da liya koyucaktım🙏🏻