mlsmrtgl seymaa93 öyle yapayım en iyisi ya . Ne zormuş böyle şeyler 🤦🏻♀️ İnsan kaçırmakta istemiyor yumurtlama gününü öbür aya kalmamak için 🤷🏻♀️
turunculuanne mlsmrtgl canım ben eczacıyım, bu testler medikal üründür, bir gebenin günlüğü diye bir marka yok :/ eğer testlerin kutusu varsa onun da resmini yükleyebilir misin?
Birgebeningunlugu turunculuanne eczanelerle çalışmamak kendi tercihim Türkiye patent e bakarsan markamı görebilirsin zor değil yani bunu araştırıp bulmak ♥️
turunculuanne mlsmrtgl canım ben eczacıyım, bu testler medikal üründür, bir gebenin günlüğü diye bir marka yok :/ eğer testlerin kutusu varsa onun da resmini yükleyebilir misin?
turunculuanne Yani ecza depolarında böyle bir marka yok, muhtemelen yurt dışından alıp kendilerince bir isim koymuşlar
mlsmrtgl turunculuanne aynen öyle yurt dışından alıyorlar hatta durdurmuşlar yakın zamanda alımını virüsten dolayı
turunculuanne mlsmrtgl düşündüğüm gibi. Bence eczaneden bilindik bir ürün alıp testi tekrarla kafanda soru işareti kalmasın.
Bus_ak18 mlsmrtgl 2. İdrarınla yap canım iftardan sonra yapma yani. Mesela gece su içtin yattın sabak ilk idrarını yap öğlen 2.ye gittiğinde testi yap
mlsmrtgl Bus_ak18 normalde 12-4 arası yapacaktım ama ben devlet memuru olduğum için sıkıntı olur dedim çünkü öğlen arası sürekli eve gelemiyorum o yüzden 8-10 arası yap dddiler bana bende öyle yaptım . Ama sanırım artık şartları zorlayıp 12-4 arası yapacağım
Thsjdn 14.15 16. Gunleri olablr yumurtlaman takibi birakma canim adet gunlerin arasnda kac gun var diger adetine kadr testi birakma sakin her ay yumurtlama olcak diye bisey yok bazi aylar yumurtlama olmaya bilir kafana takma 🌸
mlsmrtgl Thsjdn kuzum takibe devam edeceğim ama silik olsa bile çizginin olması gerekiyor diye biliyorum üç gündür silik çizgi görmeyince kafam çok karıştı 🙄
mlsmrtgl Bus_ak18 seymaa93 turunculuanne Thsjdn Tugce1803 https://imgyukle.com/i/rpgkFN Bakın bunuda demin yaptım böyle hafif silik çıktı ben sanırım testi yanlış kullanıyorum 😓
mlsmrtgl Tugce1803 kuzum iftarda su içiyorum 19:16 gibi testi ise 20:45 gibi yapıyorum acaba çok mu su içiyorum diye düşünmüyor değilim 🙄
Tugce1803 mlsmrtgl testi yanlış vakitte yapıyosun canım. 2 saat sıvı alımı olmadan saat 2 de yapman gerekiyor
mlsmrtgl Tugce1803 kuzu 2 de yapmam imkansız çalışıyorum ben 😭 akşam 8-10 arası yapılabilir demişlerdi o yüzden akşam yapıyorum
Thsjdn mlsmrtgl yanlis kullanmiyosn canim normal sen hergin devam et hergun bikac tane yapma yanlis yaptmmi diye sen adet gunune kadr devam et elhergun bitane
Bus_ak18 mlsmrtgl canım dediğim gibi oruç tuttuğun için illaki suyu çok içiyosundur su lh seyreltiyo ondan su alımını azaltman lazım 2 3 gibi yap. Zor bsy değil zaten iş yerinde lavaboda yap pet bardak koy çantana damlat bekle bu kadar. Evet simdiki yaptığında hafif silik var demekki suyu çok içmissin