ebrubrcn Kizlar kan ilacını nasıl alıyorsunuz ve ne zaman aliyorsunuz ben bugün başladım ağzımın tadı bı değişik oldu migdem bulanır gibi oldu 🙁
Ummeer ebrubrcn canım aynısını kullanıyorum daha ilk haftalarımdan itibaren verdi doktor değerim düşük olduğu için ben tok karına sabah aksam 1 tane içiyorum yeni başladığın için şimdi alışana kadar ağzında kötü bir tat demir tadı gibi bir tat bırakır benim sonra geçiyor o his
E-Li-f ebrubrcn mide bulantısı yapar diye doktorum yatmadan önce iç dedi ve o şekilde içiyorum aylardır bir sıkıntı olmadı, başta kokusu kötü geliyor ama zamanla alışıyorsunuz .
Mltmdfn ebrubrcn gyno ferro sanol kullanıyorum ben. Aç karnına içiyorum . Sana tavsiyem c vitamini ile tüketirsen emilimi daha iyi oluyor
tugbaayaz Ummeer ben günde bi tane sabah aç karnına içiyorum doktor en som gittiğimde sanırsam iki demişti hatırlamıyorum çokta yaa sizin doktorunuz söyledi değil mi o şekilde kullanmanızı
ebrubrcn tugbaayaz banada günde bitane meyveyle beraber tuket dedi ilk defa kullandım bugün bulantı yaptı basim döndü
tugbaayaz ebrubrcn ilk kullandığımda banada öyle oldu canım midem bulandı ağzımın tadı bi tuhaf oldu bi kaç gün çok zorlandım ama alıştım 2 aydır kullanıyorum
nesli-34 Bende 3 gun kullanabildim mide bulantisi eksime yapti yemek yiyemedim ne yesem zehir oldu korkudan icmedim doktorumu aradim bari haftada 3 gun de olsa ic dedi
ebrubrcn nesli-34 Meyveyle daha iyi olduğu söyleniyor canım birde öyle dene istersen ictikcikce belki bunyemiz alışır diye umuyorum
ebrubrcn Mltmdfn Dokdorum da öyle soyledi canım öyle yapıyorum bnde ama başımda sabahdan beri ağırlık var ilacı ictigimde oldu inşallah geçer zamanla
tunderyus ebrubrcn ben neredeyse 3 aydır kullanıyorum ve sabah kalktığımda kahvaltı etmeden limon veya portakal suyu ile birlikte içiyorum. hem miğde bulantısı yaşatmıyor hemde kana daha hızlı karışıyor.
Sinem1- İçmenizi tavsiye ederim doğum esnasında çok halsiz bırakıyormuş bende aç karna içiyordum bulantım oluyor diyince doktorum tok karna içmemi önerdi artık öyle bişede yaşamıyorum 😇
Bahriyekaraman ebrubrcn banada verdi doktorum içtiğim zaman afedersiniz kusma yaptı bırakınca düzeldim doktorum doğumdan sonra içersin dedi
Melodixxx Bahriyekaraman banada yaramıyor ya içtiğimde günüm reZil oluyor bugn doktoruma söyledi başka bir tane yazdı daha kullanmadm korkuyrm ama deneycm inş o öyle değildir
Bahriyekaraman Melodixxx aynen yan etkilerini birebir yaşadım imom içiyorum bide devit 3 onlar belkide yeterli geliyordur🙂