nisemom nurcakir58 sizin mi kalıtımsal hastalığınız var. Yazdiklariniz pek net değil daha ayrıntılı yazarsanız yanlış yönlendirme olmasin
Aysegul7 Aysegul7 yüksek riskli demişti üç doktorumda ama sayıyı hatrlayamıorum sonuç temiz geldi çok şükür🙏🏻
Zuzuum nurcakir58 dediğim gbi ben ücretli yaptırdım ama ücretsiz yapanlarda var demişlerdi ben o dönem araştırdığımda
Sinemes nurcakir58 Ben şubat ayında Almanya’ya yollatmıştım canım, takip numarası da veriyorlar sana. Fiyatı baktıracağın teste göre değişiyor. Trisomy 21,18,13 ve gonozomal anomali tespiti + cinsiyet 2500 tl ödedim bende.
Sinemes nurcakir58 Ve kan için gelip evden almışlardı. Hastaneler kendileri içinde ekstra bi ücret ekliyor.
Sinemes nurcakir58 Tabi ki, Prenatest.com.tr bu sayfada Dr. Erkan Şanlı Beyin numarası yazıyor. Arayın onu sizi bilgilendirir.
Musay13 nurcakir58 nurcakir58 benimde sizin gibi riskli çıkmıştı biz de yaptırdık Amerika’ya gitti biz direk özel bilabarutuvar da yaptırdık 2000 TL ye
Aysdils Hus4343 benm bi riskim yoktu. 10. Haftada doktorum önerdi ikili tarama yerine yaptırdım daha güvenilir sonuç verdiği için
Helenjr Kızlar özel hastanelerde fiyat daha yüksek ama bu internette çıkan laboratuvarlara güvenebilirmiyim? Artık internette bir çok şey korkutuyor insanı. Tavsiye ettiğiniz bilinirliği yüksek bir laboratuvar var mı yoksa hastanede mi yaptırmak güvenli?