nurcakir58 Riskliyim duş ülkeye kan yollamamiz lazımmış ne kadar bilen varmı capada yapiliyo ama ulasilmiyo
Zuzuum nurcakir58 ben geçen sene nifty test için 2500 fiyat almıştım 2300 e yaptırmıştım şuan ne kadar bilmiyorum ama Bakırköy dr sadi konuk hastanesinde ücretsiz yapılıyormuş bi orayla görüşün isterseniz
Ltbumt nurcakir58 canım yurt dışına yolluyoruz diyorlar ama bu terslern hepsi Ankara’ya gidiyor 2500 lira ücreti ben de yaptırdım ….
sukayhanacar nurcakir58 canım farklı bi rahatsızlık için tanıdığım amerikaya göndermişti 10.000-15.000 dolar arası bişeydi
nurcakir58 Zuzuum sanmıyorum ya hervyer parayla yapiyo bende capada yaptırmak istiyorum ama doktor dedi Euro yola
Zuzuum nurcakir58 dediğim gbi ben ücretli yaptırdım ama ücretsiz yapanlarda var demişlerdi ben o dönem araştırdığımda
Aysdils Ben 2500 liraya yaptırmıştım sene başında. Fetal dna testi diye aratırsanız bir sürü firma var. Kanınızı gelip evde alıyorlar ortalama 15-20 günde sonuç çıkıyor.
Aysegul7 Aysegul7 yüksek riskli demişti üç doktorumda ama sayıyı hatrlayamıorum sonuç temiz geldi çok şükür🙏🏻
Aysdils Hus4343 benm bi riskim yoktu. 10. Haftada doktorum önerdi ikili tarama yerine yaptırdım daha güvenilir sonuç verdiği için
Aysema nurcakir58 Merhaba. Ben 2500 e yaptirdim. Ortalama bu fiyat zaten daha aşaĝisi yok. Isvicreye gitti bizim kanimiz. Sonucla birlikte cinsiyetide ögrendik. Kromozomsal çogu anomaliye bakiliyor.
sukayhanacar nurcakir58 72 binle 108 bin tl arası şuan ki dolar fiyatıyla.2 yıl önce göndermişti ama arkadaşım o zaman bu kadara denk gelmiyodu daya uygundu yine
nisemom nurcakir58 sizin mi kalıtımsal hastalığınız var. Yazdiklariniz pek net değil daha ayrıntılı yazarsanız yanlış yönlendirme olmasin