Deletedmom021 Beyis canim çoğumuz detayliyi bekliyrouz pek bisi alan yok insallah detaylidan sonra bol bol bol reism aticaz buraya😍😍
Deletedmom021 Tontinimontin 😍ya masallah rabbim bebişlerimizi korusun yerim ben onu yerimmmm😍😍 13 saat kaldı 🤣🤣🤣🤣🤣
Tontinimontin Deletedmom021 yaa yerim seni insan uyuyamıyor dimi🙊🙊 amin kuzum inşallah 🙏🙏 isim düşündün mü bakalım kız ya da erkek
Tontinimontin Deletedmom021 ikili kuzum geçen yaz aldım 45 liraydı takım hemde alt pijaması uzundu bazen çok iyi fıesat oluyor takip etmeni öneririm bana msj da geliyor ondan görüyorum daha çok, nete bakamazsam
Deletedmom021 Yarim_Kilo_Kiyma aynen canım son adet tarihine göre belki erken gelir belki gec yeterki saglikla gelsin de zaman önemli degil😍
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom021 Evet canım önemli olan sadece sağlıkla , sorunsuz bir şekilde gelmeleri. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun olsun 🌺
Deletedmom021 Kurbagaannesi arkadasin geç döllenme galiba çünkü son adete göre 15+4 olmasiygerke ve dogumu 7 Kasım gözüküyor ama arkadaş 14+4 haftalık
Deletedmom021 Tontinimontin eşim eekek olursa illaaaaaaaaa IŞIK olsun diyor🤐bende kız olursa RAVZA dedim ama nasip tabi
Deletedmom021 Tontinimontin hi o zman takip et indirim oldugunda bende bi tane alayım doğum için ama güzel demi böyle açık saçık olmasin dantelli falan olmasin tesettürlüyüm ya🤣🤣🤣
Tontinimontin Deletedmom021 kız ben açığım ama öyle kafam açık sadece dekolteli bende giymem rahat edemem 😂 ayy inşallah hastaneye çok ziyaretçim gelmez aminn tek dileğim, kayınvalidem tarafında çok gelen oluyor ve hastanede pide falan veriyorlar 😔😔
Tontinimontin Deletedmom021 ravza da güzelmiş, ışık isimli erkek duymadım daha önce ama güzel kuzum isimleri gibi yaşasınlar🎶
Deletedmom021 Tontinimontin aşkım virüs var virüs 🤣🤣gelmez kimse 🥺bende kendime ayakkabı aldım bugün marka degil çarşı dan aldım ama çok rahat spor gri renk