Mervenur_kcbs Deletedmom021 eşim geçen gün lc Waikiki den hamile eşprtmanı pantolonu bluzu almış çok güzel ve çok rahat tavsiye ederim kızlae
Tontinimontin Mervenur_kcbs bende dün aldım lcw den tişört ve pantolon eşimde elbise beğendi ama elbiseleri göbek habaya kaldırıyor diyorlar almadım eşimde o kadar beğenmişti aslında
Kurbagaannesi Yarim_Kilo_Kiyma benim de 3 şubat. 9 kasım tahmini senin de 11 dir. Ama sezaryen olacağım için ekimde doğumumuz 💁🏻♀️
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom021 Bende 10 Kasım’a kadar diye düşünüyordum. Bu verdiğinizi tarih en son tarih dime.
Tontinimontin Deletedmom021 pijamalarımı da oradan alıyorum kuzum netten takip medip mağazadan 50 60 liraya aldığımı biliyorum
Deletedmom021 Kurbagaannesi vallaha isime gelirse güzel işime gelmezse berbat😅yani bazen çok kötüyüm bazen yerimde duramiyorum hayırlısı diyelim🥺
Tontinimontin Deletedmom021 ayağa kalkıncada düzeliyor az önce benimki bi tepikledi görsen konuşuyordum 5 dk falan aralıksız konuştum sanki anlamış gibi tepkisi oldu kayınvalidemlete gittik onlsrı anlatıyordum ona 😘
Yarim_Kilo_Kiyma Kurbagaannesi Çok yakınız maşallah 🤗 hayırlısı olsun hakkımızda . Doğum haftası hakkında doktora sorayım bende olmadı hiç konuşmadık çünkü
Deletedmom021 Kurbagaannesi arkadasin geç döllenme galiba çünkü son adete göre 15+4 olmasiygerke ve dogumu 7 Kasım gözüküyor ama arkadaş 14+4 haftalık
Deletedmom021 Yarim_Kilo_Kiyma aynen canım son adet tarihine göre belki erken gelir belki gec yeterki saglikla gelsin de zaman önemli degil😍
Sevtapdemir Bebeği sağ tarafta toplananlar var mı kızlarrr bugun öyle oldu bebeğim yarın doktor kontrolüm var soracağım
Tontinimontin Sevtapdemir gayet normal artık hareketlenmeye başlıyor ilk öyle olıyor sonra hissediyorsun 🤭🤭
Deletedmom021 Tontinimontin 😍ya masallah rabbim bebişlerimizi korusun yerim ben onu yerimmmm😍😍 13 saat kaldı 🤣🤣🤣🤣🤣