cagla24 Bahar8001 orası öyle de canım 12.haftada belli oldu cinsiyetimiz yarın 19 haftalık oluyorum ismi netleşsin istiyorum artık 😂
Deletedmom021 cagla24 Tubaaa22 Akty0753 @Tontinimontin @Mervenur_kcbs @Eceunverkanra Bahar8001 kızlar herşey konusun ya komik vs falan resim atın illa bebeklerle ilgili olması gerekmiyor kişisel bakım ürünleri vs indirimde olan gecelik vs falan konuşun yani 😘❤️❤️❤️
Ceren00 Deletedmom021 hepsi karışık lcw ki var insatgram var trendyol var belirli birini sormak istersen yardımcı olayım ☺
Deletedmom021 Mervenur_kcbs ya yemin edeeim görmen lazım biyere toplandı taş gibi oldu ben çok şaşırdım çok sertti 😍😍😍
Akty0753 Deletedmom021 bi sıkıntim olmadı sagliklı olduktan sonra sorun yok canım zaten doktorlada irtibat halindeyim o yuzden problem yok😊
Akty0753 Deletedmom021 bide bu virus zamaninda doktorumda pek onermedi disari cikmamı bende korktum acikcasi ama artik gidicem cinsiyeti ogrenmeye yoksa patliycam😂
Tubaaa22 Deletedmom021 evet hem 3 lü test için hem detaylı için hemde cinsiyet için 3 ü bi arada yapmayı planlıyorum 🙏😂
Deletedmom021 Eceunverkanra aşkım ne heycani ya kafayi yiycem 15 saat kaldi😂😍😍😍😍😍😍😍😍😍bi kızı dediler bi erkek bakalım neymiş 🙄🤯🤯🤯
Deletedmom021 Tugba_32 vallaha ben 13 te hissetmeye başladım ama kimse inanmadı yarım saat sonra 19 haftalık oluyoruz masallah arada hissediyroum insallah sende hemen hissedersin😘❤️❤️