Deletedmom021 cagla24 ben buradaki sayılı kişilerin dedigine inanmıyorum 😑 işine geldigi gibi konusan çok burda ben dr sordum alakası yok dedi 20 haftadan sonra yapılıyor ama 18 de 17 de yapanda var dedi hic bise olmaz allahin izniyle😉🤲❤️
snm_ Deletedmom021 15+6 canım 😊 ay kendimi çok suçluyorum dünden beri ya. Hep kız çocuğa odaklanmıştım dün doktor erkek diyince bir tuhaf olduk üzüldük. Üzüldüğüm için kendimi kötü hissediyorum 😢 kız da olsa erkekte olsa evlat yani sağlıklı olsun önemli olan o niye böyle oldum şimdi😔
Ceren00 Deletedmom021 hepsi karışık lcw ki var insatgram var trendyol var belirli birini sormak istersen yardımcı olayım ☺
Akty0753 Deletedmom021 ne guzel insanların heyecanlarini paylasmak hayirlisi olsun canım benim saglikli sıhhatli olsunlar yeter 💕
zuhrergul Deletedmom021 bende seninle aynıyım 16+2 daha doktora randavu bulup alamadım cinsiyetini öğrenebilim 😒😒😒ama tırtılımı merk edıyorum
Deletedmom021 Mervenur_kcbs ay sabah yılan gibiydi dedim noluyor karnıma bi baktım bi tarafa toplandı kendini kastı böyle taş giyi oldu cok belliydi konuştum sevdim karnımı hemen düzeldi eşime anlattım inanmiyor 🥺😂
Bahar8001 cagla24 yaaa🥰esim babasının ismini koymak istiyor onun ismini koyacaz büyük ihtimalle😊siz belirledinizmi
cagla24 Bahar8001 3 isim arasında kaldık biz Çağan, Kuzey veya Kıvanç. Çağan ağırlık basıyor ama netleştiremedik kaç haftadır 🤷♀️
Deletedmom021 Tugba_32 vallaha ben 13 te hissetmeye başladım ama kimse inanmadı yarım saat sonra 19 haftalık oluyoruz masallah arada hissediyroum insallah sende hemen hissedersin😘❤️❤️
Akty0753 Tugba_32 bnde 20. Haftaya giricem hissetmeye basladim iki gündür kalp gibi atiyo bazen sagdan bazen soldan sırt ustu yatinca daha cok hissediyosun allahim yasatsin sana cok guzel bi duygu💕👶🏻
Bademlii Deletedmom021 yaa ciddi misin 😢 11.haftada da erkek demişti ama daha erken demişti bugün de çok kesin konuşunca bende heralde tamam bu sefer dedim 😂
Deletedmom021 Eceunverkanra aşkım ne heycani ya kafayi yiycem 15 saat kaldi😂😍😍😍😍😍😍😍😍😍bi kızı dediler bi erkek bakalım neymiş 🙄🤯🤯🤯