hayalmehlika Mutlu_hamis amin inşallah canım. Rabbim hepimize sağlık sıhhat ve ağız tadıyla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar versin 🌸
Deletedmom021 Bahar8001 benimde 3 ocak ama ultraosn da 10 ocak uyumlu😍ikimiz aynı gün doğum yapıcaz 😌
Bahar8001 hayalmehlika aynen ayni 😊 bugün tetonoz aşısını oldum 29mayistata detaylıya girecem Allah nasip ederse🥰
hayalmehlika Bahar8001 detaylı için erken değil mi. Bana doktor 22 ye kadar yaptır dedi. Randevu da almadım,çok mu uzak acaba randevular
Bahar8001 Deletedmom021 18 ile 23 haftaları arsinda doktor bayrama girmeden gelip vurdurabilirsin dedi bende bugün gittim ebe dedi bayramdan sonra cagirirdm ben seni dedi bende doktor ole dedi diyince yaptılar asiyi
Deletedmom021 Bahar8001 hi iyi canım benim 😘😍❤️benim 1 Haziran da vurulcak o zaman 20+3 oluyorum hemde detaylı da o gün olucak🤭💖
Bahar8001 hayalmehlika banada erken gibi geldi erken deilmi dedim 20haftalik oluyorsun erken deil dediler arkadaşlarımda war ayni haftada oldugumuz onlarada hemen hemen ayni tarihte randevu vermişler bide öncesinden arayin randevunuzu alin dolu olabiliyormus
Bahar8001 Deletedmom021 iste hemen hemen ayni 😊ben gittiğimden dolayi yaptılar yoksa benimkinde bayramdan sonra aşıyı yaparlardı inşallah detaylı sonuçlarımız da güzel olur Allahını izni ile🥰🙏
cagla24 Deletedmom021 bende 29′unda normal kontrole gittiğimde olacağım burda bebek hareketlerini falan azalttığını okudum az önce de bi post açılmıştı yazılanlar gözümü korkuttu ama bilmiyorum bakalım
Deletedmom021 Bahar8001 amin kuzum ya insallah temiz çıkar hepime kolay hayırlı dogumlarda nasip olur