Tubaaa22 Deletedmom021 evet hem 3 lü test için hem detaylı için hemde cinsiyet için 3 ü bi arada yapmayı planlıyorum 🙏😂
Deletedmom021 Tontinimontin ya bi kac gereksiz yorum vardi admini etiketledim sil diye benim sana attigimida silmiş 😌demistimki başım ağrıyor nasıl uyuyim falan yazmıştım😘
Damlaa35 Damlaa35 Merhaba ben de seninle aynı haftalarda hissetmeye başlamıştım doktor bana da aynı şeyi söyledi hatta 23.haftaya kadar hissetmemek normalmiş. Benimde kız kızlar biraz daha geç hareket edermiş. Ama bu süreçte insan çok evham yapıyor bende şu an çok korkuyorum
hayalmehlika Mutlu_hamis ya doktor kıza benziyor dedi ama kesinleştiremedik tabi. Ultrason iyi göstermiyormuş 🤷🏼♀️ İlçedeyim ben. Merkezdeki hastanelerin de randevuları çok uzak yani 1 ay filan ondan gidemedim. Ben de detaylıya kadar sabredeyim dedim ama kız diye hareket ediyorum şu an canım 😄
Bahar8001 hayalmehlika aynen ayni 😊 bugün tetonoz aşısını oldum 29mayistata detaylıya girecem Allah nasip ederse🥰
hayalmehlika Mutlu_hamis amin inşallah canım. Rabbim hepimize sağlık sıhhat ve ağız tadıyla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar versin 🌸