Deletedmom021 Caglahassan vallaha bi kaç gündür Doritos istiyor canım ama almıycam 😌niyeti annesini şişko yapmak Doritos faydalı bise olsa hemen yerdim 😂beni kandıramaz🤨
Caglahassan Deletedmom021 oooo ben yiyorum patates cipsi valla arada az🙈 yoğurtla hemde😂😂😂😂 hamileyken yemiycemde ne zaman yicem normalde çok dikkat ederim yemem pek kilo almiyim diyw 16 kg vermişliğim var da zamanında🤣🤣🤣
Deletedmom021 Mutlu_hamis kuzum ben bugün başladım Dr aç karnına yazmış ama ben tok içtim bulantı olmadı şükür
Neslihan90 Merhaba bizde 16+5 iz erkek bebek hayirlısıyla kızlar, allah sağ salim kucagmiza almak nasip etsin hepimizin de insaallah ama hic zaman gecmiyo sanki bana🙊
Deletedmom021 Kızlar vazgeçtim midem bulanıyor 😫😫😫bu ilactan içmiycem degisticem 12 hafta çektim bu mide bulantısını tam geçti derken bide bu ilaç yüzünden doguma kadar mide bulantısı çekemem 😤😤
Tontinimontin Deletedmom021 biliyordum kuzum böyle olacağını maalesef inşallah hemen geçer 😔😔 ondan tok kullanman tavsiye ediliyor yemekten 2 saat sonra ve ilaçtan 2 saat sonra süt ve süt ürünleri tüketmeyin demişti🤒 bugün bende de bi karın ağrısı var karın gibi ama göbek çevrem gibi anlayamadım 😔😔😔
Tontinimontin Deletedmom021 evet kullanıcı yorumlarında hep yazıyordu kuzum doktor sana bunu neden söylemedi acaba içme bi daha değiştirene kadar
Mom9272 Deletedmom021 🤣🤣onun için b12 alcaksın ciciş kan hapı değil doktorundan başka iste ferrrum fort kullanıyorum ben bulantı yapmıyorr
Semragklp Mom72727 canım bende devlete gidiyordum son 2 kontrolü özelde yaptım sağlık ocağı seni niye aradı ki 😁☺️Bende 16 hafta oldum arayan soran yok beni