0502 Deletedmom021 bizde bugün 16+6 olduk 🥰 sadece ayakkabı, battaniye, alt açma bide kıyafet askısı aldık kız dedi doktorumuzda bize
Deletedmom021 0502 masallah ben daha bişi almadım 😅sen yine almışsın ama dur dün bi tane battaniye aldım 😂nasil gidiyor hamileleik
Heyecanlianne- Bende 19 + 1 ikinci gebeliğim 15 haftada gittim göstermedi ama doktor Kıza benziyor değişebilir dedi merakla bekliyorum bir kızım var oğlumda olda tam olur da nasip işte değişir mi bilmiyorum bu arada yaşım 24 İst katılıyorum beni de tanıyın artık 😂
0502 Deletedmom021 benim hamilelik biraz sıkıntılı başladı ama şimdi çok şükür iyiyiz. Miğde bulantısı çok şükür çekmedim ama düşük tehlikem vardı 7.haftamda kanamam oldu ilaç ve iğne verdi doktorum şimdi kanamam yok çok şükür ama uyuyamıyorum kan ilacı içiyorum oda miğdemi kaldırıyor ama kusmuyorum. Allahtan annem gelmişti virüsten önce sonrada virüs olunca kaldı yanımda oda bayramdan sonra gidecek işte o zaman ne yapacam bilmiyorum
Caglahassan Deletedmom021 çok teşekkür ederim canım benim 😍 61 ile hamile kaldım ben boyum 170 çok mide bulantısı sorunu yaşadığım için daha kilo almadım 2-2,5 kg oynuyor tartıda yediğim zaman
Deletedmom021 Caglahassan masallah bende 77 yle hamile kaldım şuan güncel 73kiloyum bende kustum vermisim insallah bebek alır biz degil kilolari😂😍
Svr Deletedmom021 şu an Sakaryadayız ama tayinimiz çıktı Eskişehir’e gideceğiz canım yakın olsa görüşürdük 🥰
Eternallove Deletedmom021 bünyeye göre değişiyor. Bende kabızlık hiç yapmadı. Önce kullanın bence kendiniz karar verin buna ☺️
Caglahassan Deletedmom021 inşallah canımm normal yemede devam edince aşırı yüklenmeyince sadece bebiş alıyor bence ama görcwz bakalım belkids yedirtecek içerdeki🤣
Nurmona Deletedmom021 ben tam tersi 72 ile kalıp 77 oldum🙄 ben de kusup veririm diye çok bekledim ama yok 2 gün midem bulandı daha da bulanmadi ben de yedim 😬
Elifozmen33 Deletedmom021 iyi cok sukur ilac icmesem bulantim oluyor da ilacla tamamliyoruz bu aralar hava cik sicak oldu bayginlik geciriyorum esas sizin nasil :)
Deletedmom021 Elifozmen33 bulantı yokta bu kan ilacı bulantı yapiyormus ona korkuyorum 😢yoksa benim bulantı kusma 12 haftada bitti şükür 😬
Elifozmen33 Deletedmom021 benim de her zaman kusmam yok ama ilac icmesem bulantim oluyor da kan hapi iciyorum ben bir sikinti yapmadı bana
Deletedmom021 Caglahassan vallaha bi kaç gündür Doritos istiyor canım ama almıycam 😌niyeti annesini şişko yapmak Doritos faydalı bise olsa hemen yerdim 😂beni kandıramaz🤨
Mutlu_hamis Kızlar bu kan ilacını ne zaman kullanıyosunuz ya bende çok mide bulantısı yaptı sabah içiyordum 1saat sonra kahvaltı yapıyodum sabahları hep süt içerim ondan mınoldu bilmiyorum öğlen içsem olur mu
Deletedmom021 Mutlu_hamis kuzum ben bugün başladım Dr aç karnına yazmış ama ben tok içtim bulantı olmadı şükür
Oznayur Mutlu_hamis doktorum bana tok da içebilirsin kan ilacı demişti isterseniz bir danışın tok alınca bulandırmaz