Deletedmom021 Yasemiinn öylemi benimde kız ama kesin degil yüzde 90 dedi dr yüzde 10 luk la erkekte olabilir cuma günü 18 haftalık oluyorum o zaman gidicem bakalim degisicekmi 🤷
Deletedmom021 Mervenur_kcbs hadi ya niye devlete gitmiyorsun kuzu normal muayneye devlte git benim gibi önemli şeylere özele gidiyorum çok pahalı bide eşinde işsiz 😑 Allah yardım etsin insallah 1 Haziran da aşı var dr öyle dedi bakalım
cagla24 Deletedmom021 17+3 erkek bebek bekliyoruz çarşamba günü kontrolümüz var heyecanla bekliyoruz bakalım bizim fındık kurdu napıyor 🙃
Deletedmom021 [bilinmeyen] ha öylemi 🤗 dogrudur o zaman ya bide çok büyük şehir İstanbul vallaha adam gidip gelene kadar sıra bekleyen kadar ölür 😑bide virüs de var
Elifozmen33 16 + 2 yiz bizde 15 gun once gittik doktora gostermedi esimde cok merak ediyor tekrardan gidecegim bu hafta
Esraaa02 [bilinmeyen] evet öyle olunca bende kız bekliyordum daha doğrusu çevremdekiler hep kız olacak dediler erkek deyince doktor herkes şok😂😂 herşeyin hayırlısı önce sağlık tabiki