Mervenur_kcbs Deletedmom021 kaçıncı hafta oluyor o zaman ben en son kpnyadayken gitmiştim burda daha gitmedim asdlında çok merak ediyorım gitmek istiyorum da
Tontinimontin Deletedmom021 valla normal istiyorum Allah kısmet ederse bi anda fıtlatmayı düşünüyorum 😂 ya daha çok yeni ya başlardayız diye telaşe ediyorum sabah kendimi sakinleştirdim eşim domates gibi kızarmıştı hiçbir şey yapamadı 😂 soğukkanlıyımdır ben
Yasemiinn Bir ekim kızı daha geliyor kızlar tabi cinsiyetimiz değişmezse 18 hafta oldu bugün daha hiç birşey almadık detayliyi bekliyoruz inşallah.
Deletedmom021 Yasemiinn öylemi benimde kız ama kesin degil yüzde 90 dedi dr yüzde 10 luk la erkekte olabilir cuma günü 18 haftalık oluyorum o zaman gidicem bakalim degisicekmi 🤷
nursentlk Seah niye ki ne var ki detaylı da zaten doktor sürekli bakıyor Allah’ın izniyle bişey olmaz
Cgdm_018 Seah ben korkuyorum ve girmeyi düşünmüyorum daha önce ansikiyete ve depresyon tedavisi gördüm uzun süre Dr çocuğun yanağında ben var dese benim hamilelik zehir olur maalesef psikolojik açıdan hazır hissetmiyorum kendimi 😢
Mervenur_kcbs Deletedmom021 evet ben tam 20. Haftamda önce aşımı vurulacam sonra randevu alcam detaylı için belli olmaz yine ama böyle düşünüyorum bide nasıl yapcam hem doktoruma randevu parası hem detaylı parasımı ödücem nasıl yapcam bilemedim
Tontinimontin Mervenur_kcbs sen benden 10 gün büyüksün 🙊🙊🙊 doğum tarihi için bi şey söyledi mi doktor
Deletedmom021 Mervenur_kcbs hadi ya niye devlete gitmiyorsun kuzu normal muayneye devlte git benim gibi önemli şeylere özele gidiyorum çok pahalı bide eşinde işsiz 😑 Allah yardım etsin insallah 1 Haziran da aşı var dr öyle dedi bakalım