Snemdenz Herkeze merhaba kızlar bizde 16+1iz erkek 🧿 bende sadece bebek arabası aldım başka hiç birşey almadım 😀
Tontinimontin Deletedmom021 hamilelikte karnımız büyüyor ya onun nasıl büyüdüğünü anlayamadım karnım çıkmaya başladı ama normal göbek gibi duruyor normalde hamilelik göbeği belli olur derler ya onu anlamaya çalışıyorum 😂
Deletedmom021 Tontinimontin yaa🙈😂😂bende bilmiyorum çıkıyor iste bi şekilde 😁benim sivri gibi kız dedi dr ama 🙄bilemedim yuvarlak durmuyor
Tontinimontin Deletedmom021 o nasıl anlaşılıyor onu da anlamadım valla 😂 sanki benim yuvarlak gibi içimden de hep erkek geçiyor valla ama hayırlısı
Deletedmom021 Tontinimontin sivri erkek yuvarlak kiz diyorlar ya benim asagi doğru sivri ama Dr kız dedi bakalim haftaya cuma net belli olur😍😘😘
Tontinimontin Deletedmom021 benimde haftaya cuma randevum var kısmetse 🥰 eşimde diyor ki az önce ona sordum senin ki sivri yuvarlak değil 😂 senin kaç haftalık
defnem1902 Deletedmom021 aynisi bendede var karnım sivri ve aşaği dogru. ama doktorum kız dedi.ama hata orani yüksek tabiki
defnem1902 Deletedmom021 canim bana 15 haftamda erkek kontrolle gittigimdede 16 haftada da kız dedi 🤔ve kimseye söleme degisebilir dedi düsmez kalkmaz bi allah dior.bende baska bi doktora gittim bakar bakmaz kiz dedi artik kizim olacagina inanmak istiyorum🤗🤗
turunculuanne defnem1902 bence de zaten heves edip indirimden 5li bir takım aldım kız için başka da hiçbir şey almadım cinsiyet değişebilir gözüyle bakıyorum yine de 🤷♀️😊
Cingulu Bebek arabası için ne düşünüyorsunuz? Biz bugaboo bee5 ve cybex mios arasında kaldık. Araba alan var mı?