Deletedmom021 Nrcnchn bisi olmaz insallah canım kötü düşünme herkes bana erken alma alma bebge bisi olursa falan diyor sinir oluyorum😠be zaman alayım sancım gelincemi 🙄 güzel şeyler düşün insallah bisi olmaz😘🤲👍🌼
Deletedmom021 Mervenur_kcbs 🤩🤩😘😘😘bende almaya başlıycam ama bi haftaya gidicem 18 olunca cinsiyetini iyice öğreneyim 😍 kızım kızım diyoruz 4 haftadır birde erkekse 😱🙈 üzülüyordur şimdi içerde 🤔😂
Mervenur_kcbs Deletedmom021 doğru kuzu adlında benimde çok gidesim var merak ediyorum nasıl iyimi diye 🙈🙈
Deletedmom021 incikinannesi ne güzel 😘 canım 18 de kesin belli olurmu cinsiyet haftaya gidicemde kız dedi ama kesin degil🤷haftaya gitsem kesin belli olurmu acaba
incikinannesi Deletedmom021 Bilmiyorum ki canım bende kararsızım ama bir ay oldu gitmeyeli merak ediyorum görmek istiyorum 🤭 benim eşim tek erkek 7 tane kızın arasında 😂 benimki de kızdır diye düşünüyorum en başından beri öyle hissediyorum bide sol da herkes kız diyor
turunculuanne Deletedmom021 kendim dayanamıyorum aslında ama doktor 1buçuk ay en az aralık bırak gelme demişti. Özel olunca bi de muayene ücreti fazla baya o yüzden birer ikişer hafta arayla gitmeyeyim diyorum ben de ama bakalım 😊
Deletedmom021 turunculuanne doğru canım ben muayeneye devlete gidiyorum detayliya özele gidcem madem dr öyle dedi bekle çünkü gercekten az kaldi 20 ye ☺️🌼
Cemokk Deletedmom021 banada 12 de %90 kız dedi 17 de gittim erkek dedi 🤣 detaylı ultrasona kadar hiç bir kıyafet almayı düşünmüyorum 🤣
Deletedmom021 Cemokk ayyyyy öylemi 🤗 eminmisin😁🤷banada 12 yüzde 90 kız dedi 4 hafta oldu gitmedim daha hala kız mıdır yoksa erkkek mi bilmiyorum ya 🙈😂😂😂solundami bebis
Deletedmom021 incikinannesi benimde solda bana da kız dedi ama yuzde 90 dedi 12 haftada 4 hafta once gittim acaba kız mı yoksa erkekmi bilmiyorum🤷haftaya cuma belli olur yazaeim buraya😂🙈
defnem1902 Deletedmom021 canim bana 15 haftamda erkek kontrolle gittigimdede 16 haftada da kız dedi 🤔ve kimseye söleme degisebilir dedi düsmez kalkmaz bi allah dior.bende baska bi doktora gittim bakar bakmaz kiz dedi artik kizim olacagina inanmak istiyorum🤗🤗
Esra8989 Elbu mrblar ben aranıza yeni katıldım herkese hayırlı dogumşar insallah biz 12 haftalıktık kıza benziyo demişti dün gittim 15+5 kız dedi degişir mi acaba 2 oglum var
Elbu Esra8989 Ya kizda yanilma paylari olmuyormus ama erkek iyip kiz cikabiliyormus kordondan dolayi bende bilemiyorum 🙈
Tontinimontin Kızlar selam benim bi merakım var karnımız büyürken mideden mi büyüyor yoksa genital üstünden mi 15+6 yım bende bu arada
Mutlu_hamis Tontinimontin yaaa benim midemle birlikte büyüyor sanki midem o kadar şiş ki inmiyor bi türlü
Sema-cetin68 Deletedmom021 sağda veya solda olması cinsiyeti pek belirlemiyor sanırım benim soldaydı 11 haftalıkken kıza benziyor dendi 17 de gittim kesin erkek olduğunu öğrendim şu an 17+5 ız oğlumla sağlıkla doğsunlar inşallah💙😊
Tontinimontin Deletedmom021 sorumu mu anlamadın canım, 😂 bu arada benim kese sağda cinsiyet belli değil belli olmadığı için kız olabilir ama güvenmeyin dedi
Tontinimontin Deletedmom021 hamilelikte karnımız büyüyor ya onun nasıl büyüdüğünü anlayamadım karnım çıkmaya başladı ama normal göbek gibi duruyor normalde hamilelik göbeği belli olur derler ya onu anlamaya çalışıyorum 😂