cagla24 Eceunverkanra anlıyorum canım bizde kiracıyız ama ev değiştime fikrimiz yok o yüzden rahatım montessori yatak ve takımları çok beğeniyorum anne yanı beşik kesinlikle alacağım sepet şeklinde ama oda konusunda kafam karışık beşik tarzında mı alsam yoksa montessori tarzı alıp 1.5 yaşından sonra falan oraya mı yatırmaya başlasam onu düşünüyorum
Eceunverkanra cagla24 Montessori ne acaba die girdim baktim ay onlar ne guzel seyler oyle ya😍😍 yani zor olmaz yerim de genis diyorsan tercih edebilirsin cok hosmus. Ben de cocuk odasi icin dusunebilirim
Eceunverkanra Deletedmom021 İste valla cok iyi geliyo ayni zamanda bebek icin de faydali bi mineralmis. Ben de bulantiyi soylicem ilaca hic baglamamistim diyodum allah allah ilk 3 ay bulanmayan midem neden bulaniyor die anlam vermeye calisiodum hahah
Deletedmom021 Eceunverkanra 😂😂😂burda bi kaç kişi daha post açtı bu ilaç hakkinda herkes değiştir bulantı yapıyor dedi bende degistridim
cagla24 Deletedmom021 kız kaynananın adını koyup napıcan boşver vefat etse dahi ben hoş bulmuyorum ya dünyaya gelen her bebek yeni bir hayat demek ismi de ona özel olmalı bence
Deletedmom021 cagla24 bencede ama eşimi kırmak istemiyorum☹️ hayır dediigmde üzülüyor sanki bi ara şakayla koyalım dedim gözleri gülüyordu😑😑neyse ya 😏daha var düşünüyorum napsam
Eceunverkanra cagla24 Aynen oyle yapayim bir de dr’a da sorayim bakalim ne dicek, olmadi detaylidan sonra sonucu gostermeye gidicem o zaman hareketi de azalmis olursa dr’a da derim kontrol edelim mi korkuyom die cakallik ederim icim rahat eder ajdhjsjs
cagla24 Eceunverkanra bence de bazen çakallık iyidir boşver 🤣 ben zaten dedim bugün korkuyorum hareketlerinde azalma olursa çalarım tekrar kapınızı diye giderim de yani napıyım cocuum her şeyden kıymetli 😏
cagla24 Deletedmom021 ya orası öyle ama şimdi düşününce onun annesinin ismini koyunca kendi annelerimize haksızlık geliyor bana onunki anaysa benimki de ana yani ne farkları var 🤷♀️ bende erkek annesi olacağım Allah nasip eder de o günleri görürsek oğlum anne senin adını koymak istiyoruz dese ben istemem yani bilmiyorum :) tabiki sizin fikriniz eşiniz mutlu olacaksa
cagla24 Eceunverkanra kesinlikle o minik hareketleri hissettiğimde günüm ayrı bir güzel geçiyor yavrumda sağolsun tepişiyor zaten seninde dediğin gibi 😂 bence sizin oğlan kameralara oynamayı sevmiyor o yüzden göstermiyor kendini 😉
Eceunverkanra cagla24 anasina babasina hic cekmemis o kesin😂 ben sinema mezunuyum oyunculuk yapiodum onceden esim de oyuncu ama unlu fln diiliz🤣🤣🤣 kime cekti bilmem bu oglan😅
cagla24 Eceunverkanra gerçekten çok şık tam çocuk odası gibi düşününce zaten en az 1.5 2 yaşına kadar bizimle yatacak böyle bir şey yaptırıp 2 yaşına falan geldiğinde odasını ayırabilirim diye düşünüyorum e bebekten park beşik beğendim bi tane onu istiyorum bizim odaya koyarım orda yatar diye düşünüyorum odasını ayrana kadar ama çok şey düşünüyorum sanırım beynim error verecek yakında 😂😂
Eceunverkanra cagla24 sen ozele mi gidiyordun? Zaten 10 gun mu ne kontrol muayenesi ucretsiz oluyormus en kotu gidersin icin rahatlasin. Bana da detayli sonuclarina randevuyla bakmiyorum dedi oda randevu almadan gelebilirsin demek oluyo sanirim dimi ben yanlis anlamadim😂
cagla24 Eceunverkanra yaa ne güzel 😍 çok ayıp ediyor anne baba oyuncuyken kameralardan kaçmak nedir 😂
cagla24 Eceunverkanra evet canım özele gidiyorum doğru anlamışsın benimki de ücretsiz bakıyor sonuçlar çıktıktan sonra wp ’dan mesaj olarakta atabilirsin ya da getirebilirsin ücretsiz bakıyorum dedi benimki de
Eceunverkanra cagla24 Ben de dusunuyorum hep cok normal:) ama simdilik kisa vadeli dusunuyorum zamana yaydim hepsini dusunursem muhtemelen bunalirim 😂 ama cok begendim o yataklar cok guzelmis ama bizim evin odalar kucuk belki daha buyuk bi eve cikilir cocuktan sonra durumlar da elverirse ay sag salim dogsun koynuma gelsin de her sey zamanla hallolur🥰