cagla24 Deletedmom021 ravza daha hoş bi de soyadınızla uyumu nasıl ona bakın ben çok takıntılıyım bu konuda 🤣
cagla24 Deletedmom021 bilmiyorum ben çok sadeciyim belki o yüzdendir önemli olan senin fikrin bence beğendiysen al tabiki ☺
cagla24 Eceunverkanra aa bir kere daha sormuştum sanki şimdi hatırladım bende çok güzel eşini ikna et falan demiştim hâlâ aynı şeyi düşünüyorum 👍 Bizimki de %98 Çağan olacak artık ismiyle seslenmeye başladık alışalım diye 😂
Eceunverkanra cagla24 Valla nedense ben de oyle dusunuyorum biraz daha hareketlerini met hissettigim zaman mi olsam acaba asiyi diye. 21+1 de olcam detayli. Valla illa 20.hafta sart diil sanirim 23-24te bilen olan var ben detayliya girer 21+3 ya da 21+4 te fln olurum aşı oyle yapcam galiba
cagla24 Eceunverkanra evet öyle yapabilirsin çünkü 2.dozu olacaksın 4 hafta sonra. Beni haziran sonu tekrar çağırdılar
Deletedmom021 Eceunverkanra Ferro sanol ilk defa vermisti Dr bulantı yaptı bıraktım şimdi Regenesis max Ferrozinc Vifolic Bunları kullanıyorum magnezyum ne işe yarıyor dr vermedi bana senmi istedin
Eceunverkanra Deletedmom021 Ya benim de bulantilarim oluyor acaba o ilactan olabilir mi emin olamadim. Sabah ac karnina icince daha cok bulaninca tok iciyorum ama gun icinde bulanio midem ondan mi sormadim da doktora. Benim kas agrilarim coktu ozellikle bel agrim o yuzden verdi magnezyumu cok rahatim su an
cagla24 Deletedmom021 güzel zaten ben sadece yıldızlara takıldım dediğim gibi o da sadeciliğimden dolayı 😂
cagla24 Deletedmom021 hiç anlamadım ki ilk defa çocuğumu böyle gördüm 🤷♀️ kötü düşünmeyelim ya hep hareket edecek değiller ya uyuyup büyüsünler bir an önce 😏❤
Deletedmom021 cagla24 Zaten bi yerde okudum sürekli uyuyormuş anne karnındaki bebekler 🥰belkide bize öyle geliyor birde bi kaç hafta daha gecsin insallah en ufak seyi hissedeeiz😍
Eceunverkanra cagla24 Anne yani olarak alicam canim ilk basta oda yapmayi dusunmuyoruz kiraciyiz e bebek te zaten 1 yasina kadar yanimizda yatar o zamana kadar napariz baska eve cikar miyiz vs bilmiom o yuzden bana erken gelio. Misafir odamiz var oraya bebek icin bi dolap alicam besigi de yatagimin yanina koyucam oyle dusunuyorum
cagla24 Eceunverkanra anlıyorum canım bizde kiracıyız ama ev değiştime fikrimiz yok o yüzden rahatım montessori yatak ve takımları çok beğeniyorum anne yanı beşik kesinlikle alacağım sepet şeklinde ama oda konusunda kafam karışık beşik tarzında mı alsam yoksa montessori tarzı alıp 1.5 yaşından sonra falan oraya mı yatırmaya başlasam onu düşünüyorum
Eceunverkanra Deletedmom021 Haaa o zaman ondan bulaniyo midem yani asiri dayanilmayacak ya da yemek yedirmeyecek kadar cok degil ama. O zaman bu kutuyu bitireyim 2. Kutu icin doktora yaziim baska bi demir ilaci versin. Gerci detaylinin sonucunu gostermeye gidicem o zaman da sorabilirim
cagla24 Eceunverkanra hahaha yesinler naz da yaparmış 😍 bizimki de tam tersi hiç utanmıyor kız her yeri meydanda her gittiğimizde bacak arası açık illa gösteriyor pipiyi 😂bide biliyor annesi 2 hafta onu görmek için bekliyor sabırsız gösteriyor yüzünü yavrucak annem tepemde dır dır etmesin diyordur heralde hatta bugün sırtını döndüğüne çok pişmandır eminim 😅
Eceunverkanra cagla24 Aaa ne ayip Çağan cık cık :) Valla ben hareketlerini hissetmesem hic hareket etmedigini dusunmeye baslamistim cok acaip ne zaman gitsem uyuyordu cunku aklima takilmaya baslamisti ama hic de uyumuyo icerde tepisio yani hissediyorum😂 masallah hep boyle olsunlar valla cok harika bir his💙
Deletedmom021 cagla24 ikinci söyledim kaynanamin ismi eşim çok istiyor koyalim diyor kararsiz kaldim ha bide. Bugün DURU ismini begendim 😂
Eceunverkanra cagla24 Aynen oyle yapayim bir de dr’a da sorayim bakalim ne dicek, olmadi detaylidan sonra sonucu gostermeye gidicem o zaman hareketi de azalmis olursa dr’a da derim kontrol edelim mi korkuyom die cakallik ederim icim rahat eder ajdhjsjs
Deletedmom021 Eceunverkanra ben degsitirdim işte bu iyi bana yarıyor bulantı falan yapmıyor begendim😊❤️bende magnezyum istiycem
cagla24 Deletedmom021 kız kaynananın adını koyup napıcan boşver vefat etse dahi ben hoş bulmuyorum ya dünyaya gelen her bebek yeni bir hayat demek ismi de ona özel olmalı bence
Deletedmom021 cagla24 aynen olabilir bakim yinede hemen karar veemiyim ama bunu alırız gibime geliyor hayırlısı inşallah 😘
Eceunverkanra Deletedmom021 İste valla cok iyi geliyo ayni zamanda bebek icin de faydali bi mineralmis. Ben de bulantiyi soylicem ilaca hic baglamamistim diyodum allah allah ilk 3 ay bulanmayan midem neden bulaniyor die anlam vermeye calisiodum hahah
cagla24 Eceunverkanra kesinlikle o minik hareketleri hissettiğimde günüm ayrı bir güzel geçiyor yavrumda sağolsun tepişiyor zaten seninde dediğin gibi 😂 bence sizin oğlan kameralara oynamayı sevmiyor o yüzden göstermiyor kendini 😉