SecretaryMother yani şöyle söyleyeyim canım. Ben ilk öğrendiğimde doktorum dinlen dedi. Beslenmene dikkat et dedi. İki hafta boyunca yattım hiç kalkmadım. Et, yumurta, peynir,yoğurt, kuruyemiş (çiğ badem, kaju, ceviz, fındık,kuru üzüm…vs), muz, keçi boynuzu özü,kuru bakliyat özellikle yeşil mercimek bunları tükettim. Hatta polen çok faydalı dediler. Özel polen siparişi verdik her gün onu içtim. Ama inan iki hafta sonra daha da ilerlemişti geriliği. Sonra dikkat etmedim ama yine yumurta peynir protein ağırlıklı beslendim tabi ama ceviz kuruyemiş bunlara dikkat etmedim biraz beslendi. Yani benim durumum çok değişik kızım bir hafta gidiyoruz hiç gelişmemiş deniyo. Sonraki hafta gidiyoruz 50 gram almış oluyo. Neye göre besleniyo bende anlamış değilim. 97 gramla başladı 16. Haftada ağırlığı iki hafta önce 26. Haftada 293 grama anca gelebildi. Çok yavaş yavaş gelişiyo. Yani ne kadar daha dayanabilir inan bilmiyorum. Bide benim suyum da değişken bi gidiyorum sınırda diyo bi gidiyorum bebeğe yetecek kadar var sıkıntı yok diyo. Ama havuç suyu içiyorum her gün mutlaka. Yani benim gördüğüm ne yaparsam yapayım olacağın önüne geçemiyorum. Ama annelik yüreği hamileyken başlıyo dedikleri bu sanırım. Yinede bırakamıyorum nesquikli süt diye yazmışlardı bu iki haftadır onu içiyorum bilmiyorum faydası olacakmı ama. Çarşamba günü için inanılmaz heyecanlı ve stresliyim. Çünkü ya gelişmiş olacak ya da Rabbim esirgesin kalbi durmuş olacak diye düşünüyorum. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun. Sana da bol bol dua edicem, ediyorum. Allah yardımcın olsun.