SecretaryMother Sbelatmc yok canım eski doktorum sağolsun konu hakkında hiç bir bilgi vermedi şu an perinatolojiye başladım orda takibim yapılacak doktor amniyosentez yaparken plasenta da sorun olabilir dedi inan bu kan akımının yavaşlaması o sebepten mi bilmiyorum
SecretaryMother AtesAlininAnnesi çok iyi anlıyorum sizi de Rabbim sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Wonderanne SecretaryMother bende riskli gebeyim 20.haftada yüksek tansiyon riskin var dediler 28+5 olduk çok şükür henüz tansiyonum iyi kontrol altında tutuyoruz Allah yardımcımız olsun
ayazmoms41 Ağlattın beni gerçekten… 😔😔 rabbim kimsenin elini kucağını boş bırakmasın. Rabbim şu mübarek günlerde bebişlerimize can sağlığı Ramazan’ın sıhhatini versin , rabbim korusun inşallah. 🤲🏻🤲🏻
annee27 Sbelatmc cnm bnm plesantada asagida ve damarlarn birinde centiklenme cikti direncte sıknti yani gelisim geriligi veya erken dogum olabilir denildi ayrintili ult. Goruldu tek taraf olunca genelde problemsiz bitiyo denildi. Ama simdi sen bu soruyu sorunca acaba mi dedim. Haftaya doktoruma sorucam. Bnm ilk gebeligim kurtajla sona erdi. Budefa ki gebeligimde boyle bi sorun cikti malesf kurtajdan kaynakli olduguna dair yazi okumustum. Bnm buyuk ihtimal ondan asagiya yerlesti. Ama her plesantasi asagida olanda olmuyor karnina darbe almamaya calis yanlislikla fln olur ya cekmeceye fln vurabiliyor insan bide tuzu birak sola yat demisti doktorum. Bide ayaklari biraz yukari yere uzatip yatmakta fayda var zamanla yukari cikabiliyor😊
Sbelatmc annee27 yorumların için teşekkür ederm. Yani bilmiyorum nasıl düzelecek bu.bende ilk gebeliğin kurtajla sona erdi malesef.simdi hem kan sulandırıcı hem progestan kullanıyorum kolay bi hamilelik geçirmiyorum.Allah yardımcımız olsun.kurtaj evet etkiliyomus sanirim bu durumu.yukselir InsaAllah
Ilawka annee27 kac haftalik hamilesiniz?benimde plasentam asagi yerlesdi doktor riksli hamilelik geciriyosun diyo
SecretaryMother Semiha89 2 hafta önce 250 gr Dı kilosu da çok düşük 😔 salı kontrole gidicem dua ediyorum kilo almış olması için
Yaseminturan_ SecretaryMother ah kuzum 29.haftada aniden erken doğum yapan biri olarak söylüyorum dualarımdasın Rabbim yardımcın olsun 🧡
SecretaryMother Yaseminturan_ erken doğum sebebin neydi acaba ve şu an bebeğin nasıl ben çok korkuyorum çünkü kilosu da çok düşüktü
Miriko SecretaryMother Allah yardımcın olsun canım. Dualarım seninle. Benimde 16. Haftamda 10 gün gerilikle başladı şu an 27. Haftamı bitiriyorum. 26. Haftama girdiğimde gerilik 6 haftaydı ağırlığı 293 gramdı. Benimde çarşamba günü kontrolüm var. Bende kilo almışmıdır acaba diye çok merak ediyorum. Dua ediyorum. Bendeki sorun kan akımı bozukluğu sadece görünen sebebi belli değil. Doktorun öngörüsü gelişme geriliği bu kadar erken haftalarda başladıysa bebekte genetik bozukluk vardır dedi ama. Onlara göre bebeğimin çoktan kalbinin durması da gerekiyordu. Hala yaşıyor ama direniyor. Gerçekten bol dua et. Allahtan ümit kesilmez ben 11 haftadır her gün bugün yaşıyormu düşüncesiyle geçiriyorum günümü. Hareketlerini bir gün hissediyorsam 3 gün hissetmiyorum:( Demek istediğim benim bu kadar gerideyken bile yaşıyor kızım. Sen de ümidini kesme inşallah büyümüştür bebeğin seninde
Yaseminturan_ SecretaryMother canım erken doğum sebebini bilmiyorum hala inanırmısın,bir gün öncesinde doktor enfeksiyonun var ciddi değil dedi bir gün sonra 6 cm acıklıkla doguma alındım. 54 gün sonra kavuatum oğluma. gelişimi nasıl sizin?
SecretaryMother Miriko canım dün yazdım ama sayfa bakıma girince gitmedi cevabım seni çok iyi anlıyorum kan akımı sorunu bizde de var maalesef bizim de 18.haftada başladı gerildik ayrıntılı yı yapan doktorun dediğine göre 23.haftadaydık o zaman o hafta gebeliği sonlandırmalıydım ama direttim bu bebek sakat da doğsa (Allah korusun ama) ben onun bu hakkını elinden almıcam evladım yaşıyo kalbi atıyo nasıl kıyabilirim ki inşallah Rabbimin izniyle sağ salim doğacak evlatlarımız inanıyorum ben buna ayrıca sormak istediğim bir şey var özel olarak şunu yapıyorum dediğin bir şey var mı?