Papatya7203 oygenkubra tesekkurler canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi guzel dogumlarimiz olur
Tomrisme Eemmyy bir şeyler soracağım sana ikili test için ne zaman gel dedi sana Kemal Bey? Bir diğer sorum da çok bekleniyormuş sıra bu doğru mu? Seni de bıktırdım ama sorularımla 😅
Eemmyy Tomrisme yok canım nie bıkim ☺️ İkili test için zaman söylemedi ama 12.haftada kontrole çağırdı muhtemelen o zaman yapıcak. 12.haftada oluyormuş ya. Sıra beklediğini daha önce söylemiştim. Randewu saatinden 15-20 dk sonra girebiliyorsun.
Tomrisme Eemmyy O zaman hiç problem değil 2 saat yazan gördüm de 🙄😂 benim şu an ultrasona göre 10+2 ama sata göre 10+6 Çarşamba gitmeyi düşünüyorum olmadı haftaya tekrar giderim 😊 teşekkür ederim 🙏🏼 🌸
Eemmyy Tomrisme ay yok canım 2 saat ne😀 saçmalamışlar en fazla yarım saat beklersin o da zor Yani. Rica ederim ne demek sormak istediğin bişe olursa yazabilirsin yine cevaplarım 😊
Aysenurr25 Dünya hastanesini kötülemişsiniz de ne kötülüğünü gördünüz anlamadım gayet ferah Ve temiz bir hastane doğumhanesi de çok iyi daha önce orda çalışıyordum şuanda da oraya gidiyorum hamileyim
nur_mom Aysenurr25 kimse Dünya hastanesine gitmiyor. Ben hala gitmeye devam ediyorum😅 Bende anlayamadım neden kimse oraya gitmek istemiyor.