oygenkubra Papatya7203 @Tomriskose Bizim sağlık ocağı da gap’taki . gerekli önlemleri alıp gidebilirsiniz sıkıntı olmaz inşallah . ben 33+3’teyim ve yapılması gerekenlerin hepsini yaptım . Biliyorsunuz ki detaylı ultrasonu perinatolog yapar ve Batman’daki tek perinatolog ise Kadın doğum ve çocuk hastanesinde çalışmakta. Diğer hastanelere giderseniz oralarda da radyolog yapar . Ama işin uzmanı perinatolog olduğu için ve benim dönemimde virüs henüz olmadığı için devlette yapmıştım .. Onun dışında sorunuz olursa yanıtlarım . Ben eşimin işi nedeniyle değil , buralı olduğum için Batmandayım :)
Kapalikutu Papatya7203 hem kendi hem eşimin işi dolayısıyla buradayız bizde 😇 doğum Eylül sonu gibi duruyor. Benim de 22 de doktor kontrolüm var tetanoz için henüz bir şey konuşmadık sağlık ocağı da aramadı bakalım Kontrole gidince görüşücem o ne derse o yaptır derse maske eldiven takıp giderim diye düşünüyorum. Bizim sağlık ocağı tilmerç apartman dairesi çok küçük içime sinmiyor ama doktor git derse gideriz napalım 🥰
Tomrisme Eemmyy bir kez okula gidemediğim için rapor aldım detaylı bilmiyorum ama daha bizim haftamıza var hayırlısı olsun diyelim☺️
Eemmyy [bilinmeyen] bende detaylı bilmiyorum, sadece kayıt için gitmiştim ama sewemedim, Mecbur kalırsakta yapıcak bir şey yok maalesef
Tomrisme Eemmyy bir şeyler soracağım sana ikili test için ne zaman gel dedi sana Kemal Bey? Bir diğer sorum da çok bekleniyormuş sıra bu doğru mu? Seni de bıktırdım ama sorularımla 😅
cutemom95 [bilinmeyen] biz sizinle hemen hemen aynı haftalardayız sanırım. 21. Haftadayım. Kafamı karıştıran bir konuyu belki biliyorsunuzdur diye sormak istedim. Normal doğumdan önce 8 haftanin 5 haftası dogumdan sonraya aktarılabiliyor. Ama sizin ve benim doğum öncesi durumumuz tatile denk geliyor ve fiili çalışma şartını taşımıyoruz. Yanı biz aktaramayacak mıyız doğum öncesi iznimizi?
cutemom95 [bilinmeyen] biz sizinle hemen hemen aynı haftalardayız sanırım. 21. Haftadayım. Kafamı karıştıran bir konuyu belki biliyorsunuzdur diye sormak istedim. Normal doğumdan önce 8 haftanin 5 haftası dogumdan sonraya aktarılabiliyor. Ama sizin ve benim doğum öncesi durumumuz tatile denk geliyor ve fiili çalışma şartını taşımıyoruz. Yanı biz aktaramayacak mıyız doğum öncesi iznimizi?
cutemom95 Normal doğumdan önce yazmışım Normalde doğumdan önce olacaktı. Yanı normal eğitim döneminde:)
cutemom95 Normal doğumdan önce yazmışım Normalde doğumdan önce olacaktı. Yanı normal eğitim döneminde
cutemom95 Normal doğumdan önce yazmışım Normalde doğumdan önce olacaktı. Yanı normal eğitim döneminde
Papatya7203 [bilinmeyen] senle cok yakiniz bizde gultepe mah.civarinda oturuyoruz sanirim dogum tarihlerimizde yakin bende eylul sonu bekliyorum dogumu bu taraflar virus konusunda temiz gozukuyor sanki benimde haftaya kontrolum var sorucam bakalim ol derse gidip olucam bende
Kapalikutu Papatya7203 evet ben de haritadan kontrol edince daha sakin düşük riskli bölge diyor bu taraf için ama yine de işte bir kişide olması bile yetiyor 😏 doktorum her kontrolde bana -rahatlatmak için mi bilmiyorum- doğumun çok gğzel zamana denk geliyor deyip duruyor 😂 biz doğurana kadar bi şey kalmaz inşallah 🙈
Papatya7203 [bilinmeyen] cok tesekkur ederim canim verdigin bilgiler icin pek cevrem olmadigi icin burda ne nedir bilmiyorum seni bulmusken aklimdaki bir soruyu sorayim ben burda yasam hastanesinde dogum yapicam gibi gözüküyor doktoruma güveniyorum ama hastane hakkinda pek iyi seyler soylenmiyor sanki bir bilgin var mi camim simdiden tesekkur ederim
oygenkubra Papatya7203 canım bende pek iyi şeyler duymadım orası ile ilgili . özellikle hijyen konusunda .. ama benin çevremde orada doğum yapıp memnun kalan arkadaşlar da var .. yani tamamen kişisel bir tercih , eğer önemli olan doktorum derseniz hastaneyi görmezden gelebilirsiniz ama yok benim için o da çok önemli derseniz karar sizin .. orada Zeynep Burcu Şeker’i çok övüyorlar bilginiz olsun
Papatya7203 oygenkubra tesekkurler canim insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi guzel dogumlarimiz olur
Kapalikutu [bilinmeyen] bildiğim kadarıyla 37.haftaya kadar çalışabiliyoruz ve sonrasında izne ayrılmak zorunlu oluyor. Benim 37.hafta Eylül başına denk geliyor yani seminer dönemine sonrasında izne çıkarım. Ama eğer tatil dönemine denk gelirse malesef evet izin yanıyor diye biliyorum.