Trnbrna Kızlarrr bugün 40 hafta oldum ama benim kızım hala gelmek bilmiyor normalde ara ara sancilarim olurdu ama bugun kendimi cok enerjik hissediyorum sancımda yok.
1Heyv Trnbrna normalde doğumdan önce bi enerji patlaması yaşanıyormuş ebe söyledi. Gece nişanın gelirse şaşırma😀
Mervelifsu Trnbrna canım benim de tam 40.haftamda doğdu kızım.O gün evleri temizledim,çarşıya çıktım akşam misafir aldım..O kadar enerjiktim ki bulaşıkları bile ben topladım falan şaştım kendime 😂 çayı servis ettim anaaaam o anda suyum geldi 🙈
Mervelifsu Trnbrna tarih verdi mi doktorunuz şu güne kadar olmazsa suni sancı ile alırız gibilerinden 😊
Wonderanne Trnbrna oo enerji de gelmiş bol bol hareket et yerleri elinle sil emekle squat yap bence bugün yarın baslar doğumun🤗🌸
Trnbrna Mervelifsu aaa insallah benimde suyum gelir normalde geceleri uyuyamam cok rahat uyudum ilk kez 😊
Trnbrna Mervelifsu yarin randevum var çatı muayenesi yapmadi yarin yapacak muayeneye göre bakariz dedi ne olcak bilmiorum
Mervelifsu Trnbrna benim de öyleydi tam 40.haftada çağırdı açıklık var mı diye.4 gün sonrasına tarih verdi,suni sancı veririz demişti tam o gün geldi kızım 🤲🏻 Sağlıkla gelsin inşaallah
Fatma09 Bizde yarın 40 oluyoruz ama bi belirti yok çok heyecanlıyım biran önce olsunda rahatlayalım son günler geçmiyo 🥰😍
Trnbrna Fatma09 bndede heyecan var aynen son günler gecmez derlerdi de inanmazdm gercekten geçmiyor 🤭
Wonderanne Trnbrna duşa falan da gir kasları yumuşatsin top varsa topa da otur hadi doğurdum yazdığını da görelim 😉😉
Mhulya011 Trnbrna enerjik hissediyorsan demektir yakın dün bende aynı böyle hissediyordum alt karnım da ağrı vardı 1 cm açılmam var mış. Bugün de 40+1 olduk kahverengi sümüksü bişe geldi peçeteye hayırlısı ile kurtuluruz umarım