Turtaliblog ktnzehra49 Allah yardımcın olsun canım. Rabbim kolay bir Doğum nasip etsin sağlıkla bebeğini kucağına al inşaAllah. Okuya okuya gir Allah’ın izniyle. Geçmiş olsun şimdiden. Bebişin de hayırlı olsun. 🤲🏼
Derininannesii ktnzehra49 Allah yar ve yardımcın olsun. Bir avazda kolaycacık doğur inşallah dualarım seninle 🙏🏻☺️
Eylem__Bilal ktnzehra49 inşallah en kolay şekilde en kısa sürr de hayırla sağlıkla kucağına alırsın bebeğini sen de bütün hamile arkadaşlar için dua et hepimiz hayırla sağlıkla kucağımıza alalım 😘
Gizemlaleli ktnzehra49 rabbim yar ve yardımcın olsun allahım bi avazda kurtarsın inşallah dualarım seninle 🥰 sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
ktnzehra49 Bernayksl bebek suni sancıyı kaldırmadı her sancı geldiğinde bebeğin kalp atışı yavaşladı acil sezaryene alındım
ktnzehra49 Baharadakgul yok belden uyuşturdular çok bağırıp ağlayınca sakinleştirici verip uyuttular beni
Gizemlaleli ktnzehra49 hadi gözün aydın çok sevindim rabbim sizlere bağışlasın 🥰 darısı bizlere inşallah ❤️