Zeynoveannesi çok zor çok kötüydü ilk dönemler dün bile mezarlığında acım ilk gün ki haline döndü. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın ben bir süre hiç kimseyi görmek istemedim telefonlarım hep kapalıydı anca kapıya gelene açıyordum kapıyı. Bir süre biraz toparlanmaya başladım psikologa gitmek istedim eşim kendime en iyi terapiyi kendimin yapacağını söyledi istemedi gitmemi.(bende eşimde eğitimli insanlarız) ama psikologa karşıydı. toparlanmanda en etkili şey kabul etmek bence artık kızım yoktu gelmeyecekti eşyalarını elbiselerini herşeyini eşimle topladık yatağını mobilyasini herşeyi yüzleştik.bir süre sonra uzun bir tatil yaptık herşeyden herkesten uzaklaşmak iyi geldi. Sezeryan doğum yaptığım için en az 8 ay beklemem istendi bekledim sonra bir süre cesaret edemedim sonra Allah’ın taktiri gebe olduğumu öğrendim. Hayırlısı diyin ve zamana bırakın. Vakti var demek ki siz ne yaparsanız yapın vaktinden önce gelmeyecek çünkü bu şekilde akışına bırakın bakın sonra herşey kendiliğinden gelişecek 🙌 sabırla duayla 🙌