Uysalbebek Kizlar nişan gelmesi nasil olur 2 3 gündür affedersiniz lavaboda beyaz sümüksü jel kivaminda birsey geliyor ama henüz kirmizi bi nişan gelmedi sonradanmi geliyor nişan ?
Wonderanne Uysalbebek illa kırmızı olması gerekmiyor şeffaf da olabilir normal akıntıdan baya farklı oluyor jöle gibi katı suner gibi olur böyle içinde minık minik parçacıklar olur
BeyzaYildiz Uysalbebek merhaba acaba kaç haftaliklisiniz , doktora gittiniz mi bende 38+4 oldum ve dünden beri ilk yoğun olarak gelen renksiz biraz kahverengili olan akıntı şuan tamamen şeffaf olarak az az devam ediyor o yüzden merak ettim 🙏😍
Kesici Uysalbebek ben 38+5 te ilk gebeliğimde dört beş saat sancı çektikten sonra löp diye birşey aktı baktım ki rengi kahverengi idi oradan anladım hemen dr a gittim. Zaten nişan geldi sonra sancım sıklaştı.bende öyle olmuştu
Buseberen Wonderanne Benim beyaz jöle kıvamın da ama kan yok pembemsi birşey yok daha önceki gebeligim de hiç nişan falan bilmiyordum o yüzden oğlum da tecrübesizim😊37+3 üz bu arada yarın 11 haftadan sonra kontrole gidicez bakalım
Trnbrna Wonderanne merhabalar nişan gelmesi pembemsi yada kahverengi diye söylüyorlar bendende bi kac seferdir şeffaf beyaz jel seklinde geliyor ama acaba nişan mı?
Wonderanne Uysalbebek rica ederim kaç haftalıksin bu arada nisan bazen önceden parça parça gelir doğum bir hafta sonra olabilir
Wonderanne Buseberen gelen akıntıyı doktoruna mutlaka söyle büyük ihtimalle muayene eder açıklık var mı diye Allah yardımcın olsun 🤗🌸
s_koc Buseberen kontrolden sonra buraya da yazabilir misiniz benim de aynı sekilde geldi ve nişan mı cok merak ediyorum 😊
Wonderanne Uysalbebek kontrolün varsa yakın zamanda doktora bahset bundan belirtiler doğumsa biraz daha ertelemek için ilaç veriyor galiba Allah yardımcın olsun
Wonderanne Trnbrna seffaf sarı pembemsi diye değişiyor nisan olup olmadigini yapısından anlarsın normal akıntı bellidir nisan afedersin sümük gibi kıvamlı olur suner gibi olur böyle jöle kıvamındadir içinde minik minik parçacıklar olur
s_koc Bu postta bekleyeyim ben de 🙈kaç gündür kafamda bu soru 2 gün önce Hafif beyaz mukuslu akıntı bugün de yogun beyazımsı mukus geldi parca gibi ama kanlı degil🤨 37+4 teyiz ne olacak bakalım
Uysalbebek s_koc aynen bende cok merak ediyorum azar azar beyaz jel gibi geliyor bi kaç gündür bugünde biraz agrim var sizin agrilariniz varmi ?
Wonderanne Trnbrna nisan olabilir illa kanlı ya da kahve olacak diye bir şey yok kişiye bağlı bu zaten kan görürsen mutlaka direk hastaneye git