EdaMira Gzdnr2113__ orası tabi ki öyle ama kendini güzel hissetmeyince stresli bi anne oluyoruz maalesef tükenmişlik sendromu oluşuyor dış görünüşte gayet önemli
hmyrmom 68 ile hamile kaldım 81 kiloyum ve 28 haftamdayım. Çok kilo almışım delirmek üzereyim 😒 üstelik boyum kısa 1.60 ve eşim 65 kilo zayıf birisi 😣
MerveAkty EdaMira bende 84.5 85le başladım 31.haftadayim 84üm 😁😁 son 2 ayda alirsin alacağını diyolar gerisi Allah kerim😁
Sonsuzmutlulugum 88 ile kaldım 105 olmuşum 37.haftamdayim hiç korona öncesi yürüyüş falan yapamadım pasif bir iste calisiodum şimdi de evdeyiz zaten cikamioz nolacak bilmiyorum
MerveAkty EdaMira 79.5 80 e kadar indim ilk zamanlar 💕 sonra üstüne aldım başladığım kiloya döndüm 90la kapatsam bari hamileliği 😁
Buseberen EdaMira Galiba 🤔 ama Oğlumu sağlıkla kucağıma alayım da hemen veririm diyetle kızımın doğum kilolarını büyük bir azimle vermiştim 15 kiloyu 😄😄
Busraer EdaMira o kilodayken boyuma nasıl takildın kuzum 🤣🤣 kilodan boyun onemi kalmyorki her halukarda topaç gbiyim
Melihafurkan Bende 75le hamile kaldım şuan 34 haftalık oldum 9 kilo almışım toplamda😭 ama Allah’tan boyum biraz uzun 1.70
DamlaNur29 EdaMira 77 ile kaldım en son 82ydim bakalım bu ay kaç cıkıcam 5 kilo almısım 20 +3 üm ama hızlı kilo alıp vermeyenlerdenim 😒