OzlemBigk Boyum 172, 76 kg ile hamile kaldm 28. Haftadayım 22ye kadar 3 kilo aldım ama sonra karantinada 5 kilo aldım 84üm şu an🤦🏻♀️
EdaMira Yaprak2019 60 kilo bi bayana normal tabiki ben 80lerde olunca ilerde problem olur diye korkuyorum 🤷♀️
BebisM EdaMira boyumuz ayni bende 1.63 InsAllah dogumdan sonra duzeliriz motivasyonumu yuksek tutuyorum 😁
strangelove EdaMira Ben de 21. haftada 5 kilo almıştım, doktor gayet normal hatta iyi olduğunu söyledi. Bazı gebelerin ilk aylarda kilo almamasının nedeni mide bulantısı yaşamaları, bende hiç olmadığı için gayet iştahlıydım ve kilo aldım ama 5 makul bir kilo.
Busekrkmz Ezgim anladım benim arkadaşım var oda 114 kilo ile doğuma girdi ama normal doğum yapmıştı o ve çabuk çıktı o yüzden sordum
akovalardan EdaMira bende 80 ile Hamile kaldım şuan 83 oldum .şu aralar oruç tutuyorum akşam iftar acar açmaz evin içinde yürüyüşe başladım iyi geliyor ve elimden geldikçe akşam oturmuyorum sürekli hareket ve bol su bakalım inşallah çok kilo almam
Gizem13 BuketBdk çok fazla almışsın bn 2 hamileliğimde 83 le hamile kaldım 92 le doğuma girdim şuan 3ye hamileyim 80 hamile kaldım şuan 13 haftalık daha kilo almadım su virüs biterse her akşam 1 saat yürüş yapcam
Gizem13 EdaMira bn düzenli yürüyüşe başlıcam 1. Hamileliğimde yürümedim 30 kilo aldım ve hiç veremedim kilomu 2.de 82 le hamile kaldım 92 le doğuma gittim aynı hafta 82 ye düştüm ama 2. Hamileliğimde çok yürüdüm şimdi 3. 81 le hamile kaldım hala 81 ve her akşam 1 saat yürücem inşallah