Nil-Beyza Kızlar soğan suyu yapmak istiyorum pcoluyum , yaptıysanız Bilgi verir misiniz anlatıyor internette ama etkili oldu mu sizlerde yanısıra başka birşey yaptınız mı ? Öneri ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Pnryksl06 Nil-Beyza 2 tarafımda çikolata kisti vardı son kontrole gittiğimde kist görünmüyor demişti doktor rahim filmi çekilecekti bir türlü randevu alamıyodum kendiliğinden hamile kaldım demek ki faydası olmuş
Baharata Nil-Beyza ben bu ay soğan kürü ve Ovulasyon kullandım canım ve kullandığım ay hamile kaldım şimdi 5 haftalık hamileyim
20-26 Ben yapmıştım canım ama benim çok önceden kistim olduğu söylendi adetim falan çok duzenliydi fakat hormonlarim bozuktu tuylenmem fazlaydı açıkçası bebeğim olmaz belki diye öylesine içtim ben soğan suyunu omu etkili oldu bilmiyorum sonra hamile kaldım 😊
Gizemnaz_ Pnryksl06 cnm valla bende yaptim birak hamile kalmayi ertesi aya adet olamadim bendemi cok sorun var anlamadim😔
Nil-Beyza Pnryksl06 yaa soğan kürü içtikten sonra kistleri görmedi yani 🙈 tebrik ederim canım Tabbim kavuştursun 🤲🏻
Nil-Beyza Gizemnaz_ ya biraz araştırdım da herkeste Farklı etkisi olabiliyormuş senin başka sıkıntın varmıydı pko dışında ?
Nil-Beyza Gizemnaz_ peşine incir kürünü de yaptın mı canım sen netten baktıklarımda hep peşine onu da öneriyor da ?
Pnryksl06 Gizemnaz_ herkeste farklı oluyo demek ki benimde adetim düzensiz olmaya başlamıştı bir ay az bir ay normal oluyodu 2 ay sonra da hamile kaldım
Pnryksl06 Nil-Beyza Evet öyle oldu amin çok teşekkür ederim rabbim size de ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaAllah😊
Gizemnaz_ Nil-Beyza valla bilmiyorm.pco disinda varmi yokmu cnm.ama artik.incir kuru yapamicam o bana daha cok kilo.aldirir sekerli bn diyete basladim belki faydasi olur
Nil-Beyza Baharata yaaa basıl kullandın canım peki kabuğunu soyarak mi kaynattın yoksa soyamdan mı rica etsem anlatabilir misin ?
Gizemnaz_ Baharata cnm bende mart ayında yaptım soğan kurunu ben nerde hata yaptim anlamadim nisan ayinda adet oldum bu ay olmadim testlerde negatif senin adetlerin duzensizmiydi
mirayandme Canım soğan kürü değilde maydinoz suyu kullanmıştım ben hamilelik olmadığından emin oldum önce sadece 2 gün sabahları aç karnna kaynatıp içtim bı daha içmedim tekrardan kontorl için doktor a gittiğimde doktor kistin yok senin ne yaptıysam düşmüş demişti ama içtikten sonraki adet donemimde çok ağrım olmustu
Gizemnaz_ mirayandme canim nasil yaptin anlatabilirmisin yani nekadar su koydun kac dakika kaynattin🙏
Gmzzz Nil-Beyza ben yapmadım ama size sunu söyleyim bebek istiyorsanız.. ben hep adet takvim uygulamasında yumurtlama dönemine göre ilişkiye girdim olmadı 4 5 ay sonra kaynanam dedi ki adetin 4. Yada 5. Günü kesilirsen ilişkiye gir daha etkili olur o zaman da tesadüf 4. Keaildi kanama ilişkiye girdik sonra ayaklarımı biraz duvarda havada tuttum ve olmuş 😍 o gün tuttu .. inşallah isteyen herkese nasip eder allah🙏🏻🙏🏻
mirayandme Gizemnaz_ bı kaç tutam maydanoz u çaydanlığa koydum ıhlamur kaynatıp gibi kaynayıp rengi hafif sararinca döktüm bı filim de limon attım içine içimi de kolay gayet lezzetliydi ise de yaradı