Kubraarsss Zofer sadece mide bulantımı geçiriyor sabah illaki uyanır uyanmaz bi kusuyorum😅 henüz bi çare bulamadım bu duruma
Ygmrcfr Kubraarsss sabahları çubuk kraker yada tuzlu salatalık ye canım biraz ben zoferi ikiye bölüyorum yarısını sabah kalktığım gibi içiyorum kahvaltı yapana kadar etkisi oluyor yarısını da akşam yemeğinden yarım saat önce içiyorum doktorum da iyi düşünmüşsün dedi iki tane içmektense
Eemmyy Mom9272 canım firma ilacın fiyatını artırmak istiyor, eczacılarda fiyat yüksek die almıyorlar. Kimse almayınca da üretimi durduruyorlar, Ben ecz.teknisyeniyim şu an çalışmıyorum ama, öyle oluyordu
Mom9272 Eemmyy aa canım tesekkur ederm eğer başka bir bilgin olursa paylaşırsın 😘 zararsız değil mi kullanmaya devam edeyim🥱
Eemmyy Mom9272 rica ederim canım ne demek😘😘 O gruptaki ilaçlar zaten hamile grubu, ki zaten herhangi bi zararı olucak olsa dr kesinlikle önermez🥰
Eemmyy Mom9272 yaa çok kötü😕 bende daha 8.haftadayım aynı durumdayım. 12.haftadan sonra geçiyor diyorlar O haftayı bekliyorum😏inşallah senin gibi olmam😕
Mom9272 Eemmyy inşallh kuzum ya bünyedenmidir nedir çözemedim bende kaç kere bırakmayı denedim hastanelik oluyorum🤣
buukett Kubraarsss 15+3 hala devam ediyor.Prilam kullanıyorum ama çokta kullanmamaya çalışıyorum zaten bulamıyoruz son bulduğunda eşim 2 kutu almıştı 1 kutu kaldı onun dışında papatya ve rezene çayıda bende etki ediyor🥰Onyzd denemek istiyorum birde ama papatya çayı ve rezene iyi gelince ilaçta kullanmak istemiyorum.Bakalım😊