Kubraarsss Arkadaşlar mide bulantısı hapları hakkında ne düşünüyorsunuz ? Ben yaklaşık iki aydır kullanıyorum şuan 13 haftamdayım hâlâ geçmedi bulantılarım sizin bulantılarınız ne zaman geçti ☺️
Mom9272 Kubraarsss 30 haftalık olacam geçmıyor bacım zaten en sevdiğim prilam ilacım üretimi durmuş depresyondayım🤣
Hayalanne Kubraarsss canım tam 20haftaya girdiğimde bitti. 18.haftada azalmaya baslamıştı.Bende bulantılarla bayagı savastım.O an İçin hiç bitmicek Gibi geliyor ama geçiyor prilam kullanmıştım ilaç olarak
Ygmrcfr Kubraarsss bende 13 +4 haftalığım azalacağına daha da arttı kilo alcagım yerde veriyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mide bulantısından canım
Hayalanne Mom9272 neden durmuş umarım zararlı falandı da durdurdular değildir inşallah 😞 ben atlattım bıraktım ilacı ama
Bulantii 13+5im 2 sk önce kustum geldim halen geçmedi geçmiyor. Zofer kullanıyorum. Allah yardımcımız olsun
Kubraarsss Zofer diye bi ilaç kullanıyorum bende 10 tane çıkıyor içinden ve 70 tl parasıda neyse ne ama çok zor buluyorum ilacı 😒 Allah kolaylık versin bende dört gözle geçmesini bekliyorum 🤩
Eemmyy Kubraarsss ay bende onu kullandım bir iki defa ama hiç etkisi olmadı bende😏kendiliğinden geçmesini bekliyorum
Ygmrcfr Kubraarsss 70 TL gene iyimiş canım ben bugün eşime aldırdım 120 TL vermiş 2 aydır kullanıyorum aynı fiyat
Kubraarsss Eemmyy Ben etkisini gördüm Allaha şükür 🙏☺️ Zencefil çayı iyi geliyor diyolar bide hiç denemedim ama
SnFk Prilam dr, zofer 4 mg, Onzyd 4 mg, zofran 4 mg. Başkada bilmiyorum. İçlerinde prilam çok iyi geliyodu. Bulamıyoruz hiç bir yerde. Ay aşkı memnu bihter gibi bağıracağım “ÖLÜYORUM ANLASANA” diye.
SnFk Mom9272 arayıp küfür ederim ben bu kafayla siz arayın 😂 arkadaşımız çok kötü durumda deyin bir de 😂
Mom9272 Smskr0000 ah bacım banada son iki kutu lazım birtane bulabilmiş ancak o son kutuyu nasl bulucam ağlıcam
Mom9272 Hayalanne yurt dışımdan geldiği için bence canım zararlı olsaydı şimdiye kadar çoktan kalkardı ki