icenes Bende kestirdim 5 aylık hamileydim valla zaten hamilelikten çok terliyorsun bi de saçla uğraşamam uzunsa kurutması ayrı dert yani 😌🤷🏼♀️
Bsr_34 Misssimsek Misssimsek bende böyle düşünüyorum gerçekten çok az kalmış sizin İnsallah hayırlısıyla alın kucağınıza benim daha çok ama yine de bekleyebilirim sanırm 😇
Kadiss Bsr_34 batıl ınanc canım bunlar ya anne rahmıne dusunce cocugun omru yazılıyo zaten ALLAHIN İZNİYLE hıc bisey olmaz kestırdım diye bisey olursa diye dusunme hıc 🤲😊
ECeren Bsr_34 bnde bahtıl inancı olmayanlardanım ( sanıyodum) gözümle görsem dahı basar duayı gecerim ama gel görki sacımı kesemiyorum 🤷🏻♀️
Ceydadede Bsr_34 saç kesilince ömrü kısalırmış gibi hurafeler olmasa da gebelikte saç kestirdiğimiz zaman saçlar uçlarını toparlamak uzamak için bebeğe gitmesi gereken vitaminleri saç uçlarına da gittiği için kesilmez diye söylemişti doktor 😊
Sinemes Bsr_34 Bebeğe ömrü veren Allah sonuçta🤲🏻 Bende kestirdim, vitaminler saçıma değil bebişime gitsin 😃
1prens1prensesannesi_ Bsr_34 ben hamileliğimi öğrendim 4 haftalıkken.. Ertrsi gün gidip kestirdim şuan 38 haftalığım.. Yani bence hurafe..ok şükür bebişte iyi
Dunyam28 Öyle şey olur mu arkadaşım, genç insanlarız 2020 yılındayız, hala nasıl inanırız bu tarz hurafelere…Benim kuaförüm saç kestirmeyi önermedi sebebi ise doğumdan sonraki süreçte sicaklayip saçı tepeden toplayabilmek daha pratik oluyor diye…
1prens1prensesannesi_ Bsr_34 aynen pazartesi günü Allah kısmet ederse🥰rabbim herkese yavrusuna sağsalim kavuşmayı nasip etsin..
Dunyam28 Bsr_34 Hicbir şey olmaz merak etme 😊Ömrü yalnızca Allah yazar başka bir şey yazdığını değiştirmez